_ نمناک نوشت: داخل قابلمهای مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز خلالی شده را داخل آن تفت دهیدتا طلایی رنگ شود، سپس آرد را الک کرده و آرام آرام به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی ارد گرفته شود.
بعد از چند دقیقه تفت آرد، کاکوتی، زردچوبه و نعناع خشک را هم اضافه کرده و تفت دهید. مراقب باشید تا در اثر تفت نعنا نسوزد.
در مرحله بعد ماست را اضافه کنید و به طور مدام هم بزنید تا در اثر گرما ماست نبرد.
بعد از آن هم آب را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن آب، رشته پلویی را در آن میریزیم تا بپزد.
دو عدد از تخم مرغها را در کاسهای میشکنیم و با چنگال هم میزنیم، بعد داخل اشکنه ریخته و مداوم هم میزنیم تا تخم مرغ نبندد.
بقیه تخم مرغها را در اشکنه بشکید و بدون هم زدن بگذارید تا تخم مرغها به صورت درسته در اشکنه پخته شوند.
مواد لازم:
پیاز خلالی خرددشده: یک عدد
آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
نعناع خشک: یک قاشق سوپ خوری
ماست: ۵۰۰ گرم
کاکوتی: یک قاشق سوپ خوری
رشته پلویی: ۵۰ گرم
آب: چهار پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن جامد: ۲ قاشق سوپ خوری