فارس نوشت: از شایعه تا واقعیت: پس از برخوردهای قاطع روزهای اخیر دستگاه قضا با تروریستها و مجرمان امنیتی، دور جدیدی از هجمهها و دروغها علیه قوه قضائیه شدت گرفت.
به تازگی برخی کاربران با انتشار تصویر زیر مدعی شکنجه کردن بی رحمانه فردی که به قانون پناه برده بود شدند.
این درحالی است که بررسی تصویر نشان میدهد که اصل تصویر مربوط به شکنجه جوان بحرینی در سال ۲۰۱۱ است که بر اثر شکنجه به شهادت رسید.
برخی دیگر از رسانهها از جمله منوتو مدعی آزادی کارمند شرکت نفت که در جریان رسیدگی به پرونده ضرب و شتم در آبادان تخلف کرده بود، تبرئه شده است.
این درحالی است که دادستان آبادان با عنوان اینکه در خصوص این پرونده هنوز محاکمهای صورت نگرفته و رأیی هم صادر نشده است، گفت: خبر منتشرشده مبنی بر تبرئه کارمند شرکت نفت در جریان رسیدگی به پرونده ضرب و شتم در آبادان کذب است.
یا عدهای دیگر برای نشان دادن عملکرد دولت خود، دست به انتشار آمار عجیبی زدند که هیچ منبعی نداشت. مدیرعامل هم به این موضوع واکنش نشان داد: برخی بدون هیچ منبعی، آمار من درآوردی از اعدام در ایران که منابع ضد انقلاب قبلا منتشر کردند را با صد تا بالا پایین به نام خود منتشر میکند آمارسازی جعلی که احتمالا از گزارشهای حقوق بشری علیه ایران سردر خواهد آورد.
پیش از این در زمان اجرای حکم چند تن از تروریستها و قاتلان، رسانهها و شبکههای ماهوارهای فارسی زبان بدون اشاره به اقدامات خونین این جنایتکاران، با میان کشیدن بحث قومیت و مذهب آن سعی در حاشیه بردن جرائم آنها داشتند.
به میان کشیدن بحث قومیت جنایتکارانی که دو تن از ماموران امنیتی کشور را به شهادت رساندند
تروریستهایی که ضدانقلاب آنها را شهروند معرفی کرد