این متخصص تغذیه با بیان اینکه لبنیات کم چرب هم تامین کننده پروتئین است، متذکرشد: لبنیات هم باید به صورت کم چرب مورد استفاده قرار بگیرند، چرا که چربی لبنیات تشدید کننده پروسه التهابی است، همچنین حبوبات، سویا و مغزیجات هم منابع غنی از پروتئینهای گیاهی محسوب میشوند و مصرف آنها برای تقویت سیستم ایمنی ضروری است.
وی با اشاره به اینکه بعد از پروتئینها مصرف یکسری از اسیدهای چرب غیر اشباع نظیر امگا۳ که خاصیت ضدالتهابی دارد و سیستم ایمنی را تقویت میکند، توصیه میشود، بیان کرد: امگا ۳ در انواع ماهی خصوصاً ماهیهای چرب همانند سالمون یا ساردین، مغزهایی همچون گردو و بادام، روغن کانولا، تخم کتان، تخمه کدو، کنجد و آووکادو یافت میشود و به افرادی که این گروههای غذایی را به خوبی استفاده نمیکنند و احتمالاً مقادیر امگا ۳ کافی به بدنشان نمیرسد، توصیه میشود حتماً تحت نظر پزشک از مکمل امگا ۳ استفاده کنند.
ویتامینها و سیستم ایمنی بدن
صافی با بیان اینکه مصرف یکسری از ویتامینها برای عملکرد سیستم ایمنی بدن ضروری است، افزود: ویتامین D مهمترین این ویتامینها است و بسیاری از مطالعات نشان داده است که افرادی که کمبود ویتامین D دارند به شدت در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند و احتمال دارد به فرم شدیدتر این بیماری گرفتار شوند و نیاز به ICU پیدا کنند و متاسفانه مرگ و میر هم در این افراد بیشتر است.