- سرهنگ کارآگاه حمدالله علیزاده گفت: سوم مهر سال گذشته در پی شکایت یکی از شهروندان پروندهای با موضوع کلاهبرداری و جعل در دادسرای ناحیه ۱۶ تهران تشکیل و با دستور مقام قضائی پرونده برای رسیدگی تخصصی و کشف موضوع به پایگاه هفتم پلیس آگاهی ارجاع شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: شاکی در تحقیقات اولیه اظهار داشت، تعداد دو تخته فرش ابریشم به ارزش ۶ میلیارد ریال برای فروش در فضای مجازی آگهی کرده بودم که شخصی به نام فرهاد با تماس تلفنی خود را خریدار معرفی و عنوان کرد که فرشها را برای برادرش میخواهد، با گرفتن عکس فرش محل را ترک کرده و پس از چند روز فرهاد با ارایه یک فقره چک بین بانکی فرشها را گرفت که با توجه به تعطیلی بانک در آن روز امکان استعلام چک میسر نبود و من روز بعد چک را به بانک بردم که متوجه جعلی بودن آن شدم.
رییس پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: بلافاصله پس از وصول پرونده اقدامات اولیه انجام و در بررسیهای مقدماتی مشخص شد هویت خریدار فرشها جعلی بوده و تلاش برای شناسایی هویت واقعی متهم در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت که در این حین کارآگاهان متوجه شدند فرشها در فضای مجازی به فروش گذاشته شده است.
این مقام انتظامی گفت: با اخذ دستورات قضائی آگهی دهنده فرشها به هویت امیر شناسایی و یکم تیرماه دستگیر و از مخفیگاه وی فرشهای شاکی کشف و پس از تنظیم صورت جلسه به وی مسترد میشود.
رییس پایگاه هفتم پلیس آگاهی در پایان گفت: با کشف موضوع کارآگاهان در ادامه پی جویی خود پرونده را به دادسرای مربوطه ارسال و متهم با صدور قرار مناسب برای کشف زوایای پنهان پرونده در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفت.