لزوم استفاده از ماسک و دستکش برای پرسنل تالار‌های پذیرایی

خسرو ابراهیمی نیا در گفت‌وگو با میزان در خصوص وضعیت تالار‌ها پس از بازگشایی اظهار کرد: تالار‌های پذیرایی از هفته گذشته پس از تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا به واسطه رعایت پروتکل های بهداشتی  بازگشایی شد.


رییس اتحادیه تالار‌های پذیرایی و تجهیز مجالس در خصوص نحوه نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تالار‌های پذیرایی گفت: بهترین افرادی که می‌توانند بحث فاصله گذاری را رعایت کنند خود مردم هستند که خوشبختانه مردم نیز دانش و حساسیت کافی در ایام کرونا دارند و استفاده از ماسک و دستکش را در مراکز پرجمعیت فراموش نمی‌کنند.

وی افزود: با توجه به دستورلعمی که به تالار‌های پذیرایی ابلاغ شده است تالار‌ها باید با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند و بین نفرات حاضر در تالار باید فاصله حداقل یک تا یک و نیم متری رعایت شود.

ابراهیمی نیا تاکید کرد: غذا‌ها باید به صورت دیس پرس و پرسی عرضه شود و عرضه به صورت سلف سرویس ممنوع است.

رییس اتحادیه تالار‌های پذیرایی و تجهیز مجالس به لزوم استفاده از ماسک و دستکش توسط پرسنل تالار‌ها اشاره کرد و گفت: لازم است واحد‌های صنفی و تالار‌های پذیرایی با مواد ضدعفونی کننده به طور کامل استریل شود و ضد عفونی آشپزخانه‌ها در اولویت قرار دارد.


وی افزود: در صورتی که تالاری در مورد رعایت پروتکل‌های بهداشتی بخشنامه‌های ابلاغی را رعایت نکند مردم می‌توانند موضوع را به اتحادیه گزارش دهند و با هماهنگی اداره اماکن و نیروی انتظامی و همچنین ستاد مقابله با کرونا بلافاصله اعمال قانون صورت گیرد.

ابراهیمی نیا در خصوص رقم خسارت تالار‌های پذیرایی پس از شیوع ویروس کرونا گفت: حدود شش تالار‌های پذیرایی به واسطه شیوع ویروس کرونا بسته شدند که باعث شد اکثر تالار‌های پذیرایی ورشکست شوند.

رییس اتحادیه تالار‌های پذیرایی و تجهیز مجالس تاکید کرد: با وجود بازگشایی تالار‌های پذیرایی استقبال کمی از آن‌ها می‌شود و تعداد میهمانی‌ها بسیار کم است.


وی افزود: در صورتی که استقبال از تالار‌ها به شرایط عادی و روال قبل باز نگردد تالار‌های دیگری به سمت ورشکستگی پیش می‌روند.

ابراهیمی نیا در خصوص ارائه تسهیلات کرونایی به تالارداران گفت: تا به امروز هیچ گونه تسهیلات حمایتی برای تالارداران در نظر گرفته نشده است.

گفتنی است از روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا در کشور بسیاری از مشاغل و واحدهای صنفی با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیل شدند.

یکی از این واحدها تالارهای پذیرایی بوده است که حدود ۶ ماه تعطیل شد و مدتی است با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا به واسطه رعایت پروتکل های بهداشتی بازگشایی شده است.