
سید جلال ملکی در گفتوگو با میزان گفت: ساعت ۱۱:۲۰ روز جاری، چربی های انباشته شده در دودکش هود یک ساندویچی واقع در بازار تجریش، باعث ایجاد دود شد. همچنین شعله کوچک این حادثه به خودی خود خاموش شد.
این کارشناس ایمنی اظهار کرد: افرادی که با این وسایل سروکار دارند، باید هرچند وقت یک بار آنها را کاملا تمیز کنند تا شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.
وی گفت: متاسفانه در پی این اتفاق شایعاتی در خصوص آتشسوزی در بازار تجریش مطرح شد که تنها شایعه بود.
سخنگوی سازمان آتش نشانی اظهار کرد: متولی اعلام آتش سوزی های پایتخت، تنها سازمان آتش نشانی است و مردم نباید به شایعات توجه کنند.