به گزارش به نقل از شبکه خبری " ان دی تی وی"، ادار پونواولا توضیح داد: احتمالا واکسن کرونا تا پایان ماه سپتامبر در بازارها ارائه خواهد شد. قیمت این واکسن حدود یک هزار روپیه (حدود ۱۳ دلار) خواهد بود.
وی افزود: ما امیدواریم تا پایان ماه آینده (مه) تولید این واکسن را آغاز کنیم. به این ترتیب تا پایان ماه سپتامبر که آزمایشهای بالینی این واکسن تمام شده است، ما قادر خواهیم بود این واکسن را به بازار برای استفاده مردم هند و جهان ارائه کنیم.
شرکت "سروم" که بزرگترین شرکت تولید کننده واکسن در جهان است، در حال همکاری با دانشمندان در آمریکا و انگلیس برای تولید واکسن کرونا است. این ویروس در سطح جهان بیش از ۳ میلیون نفر را مبتلا ساخته و نزدیک به ۲۱۰ هزار نفر قربانی گرفته است.
اکثر دانشمندان اعلام کردهاند که تولید واکسن کرونا به یک دوره ۲ ساله یا حداقل ۱۸ ماه احتیاج دارد.
رییس شرکت"سروم" در خصوص کاهش زمان لازم برای تولید واکسن کرونا گفت: پیش از این ما اعلام کرده بودیم که تولید یک واکسن موثر برای درمان ویروس کرونا تا سال ۲۰۲۱ زمان خواهد برد. اما حدود یک هفته ما توانستیم با دانشگاه آکسفورد وارد همکاری شویم. آنها در تولید واکسن پیشرفت زیادی به دست آوردهاند و آزمایش آن بر روی انسان را آغاز کردهاند.
شرکت "سروم" حدود ۲۰ واکسن به ۱۶۵ کشور جهان صادر می کند. حدود ۸۰ درصد واکسنهای شرکت "سروم" صادر میشوند و با قیمت متوسط ۵۰ سنت در هر واکسن، از جمله ارزانترینها در جهان محسوب میشوند.
این شرکت هندی همچنین در حال همکاری با شرکت آمریکایی "کودا جنیکس" برای تولید واکسن ویروس کرونا است.
در حال حاضر چندین دارو برای درمان کرونا در مرحله آزمایش قرار دارد. از جمله این داروها "لوپیناویر" و "ریتوناویر" است که پیش از این برای بیماران مبتلا به ایدز مورد استفاده قرار میگرفت.
داروهای در حال تولید و تحت آزمایش دیگر برای درمان کرونا شامل "لرون لیماب" برای مراحل اولیه این بیماری و "فاوی پیراویر" یا " اویجان" میشوند.
بیماری جدید کرونا با نام «کووید۱۹» از ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت.
علایم این ویروس ۸۰ درصد شبیه سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت میکند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا با تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر میشود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.
/انتهای پیام/
ایرنا