به گزارش گروه فضای مجازی ، بسیاری از بزرگان طب سنتی و عوام مزاج شناسی را علمی وسیع و گسترده برای تشخیص و درمان انواع مشکلات جسمی و روحی میدانند، زیرا تمامی جنبههای زندگی فرد را تحت تاثیر طبیعت بدن انسان دانسته و معتقدند هر نوع غذایی که میخوریم بر تمامی اعضای بدن انسان از مغز گرفته تا اعصاب و قلب و معده و کبد و کلیهها تاثیر میگذارد.
جالب است بدانید؛ در برخی از انواع مزاج، خوردن یک غذای نامناسب ممکن است عواقب بسیاری را برای بدن در پی داشته باشد، به این معنا که؛ مصرف غذای نامناسب با مزاج میتواند سبب تغییرات خواب، حالت عصبی، اختلال حافظه، اختلال هضم، اختلال دفع، عوارض پوستی شود و نشانههای درگیری کبد و قلب را نشان دهد.

بطور معمول مزاجهای اصلی را به ۹ طبقه تقسیم بندی میکنند که به شرح زیر است:
