به گزارش گروه فضای مجازی ، بیماران دیابتی نوع دوم مستعد ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی مانند سکته قلبی و مغزی هستند. مغزهایی مانند مغز گردو، بادام و بادام زمینی غنی از مواد مغذی مانند اسیدهای چرب غیراشباع، فیبر، ویتامین E، فولات و مواد معدنی شامل پتاسیم، کلسیم و منیزیم است. مواد موجود در مغزها فشار خون، میزان قند خون و التهاب را بهبود میدهد و همچنین موجب افزایش متابولیسم چربی میشود و عملکرد دیواره رگهای خونی را ارتقا میبخشد. بیماریهای قلبی-عروقی مانند سکته قلبی و مغزی، علت اصلی مرگ و میر در بیماران دیابتی نوع دوم است. پژوهشها نشان داده که مصرف روزانه مغزها حتی به مقدار کم، موجب کاهش احتمال سکته قلبی و مغزی در بیماران دیابتی نوع دوم میشود.