به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،مصرف ماهی سالمون، خال مخالی و شاه ماهی 50درصد خطر حمله قلبی و 14 درصد سکته مغزی را کم میکند. محققان افزودند مصرف بیش از دو بار غذاهای دریایی در هفته فایده ای ندارد.

ماهی پخته شده یا بخارپز بیشتر از ماهی سرخ شده مواد مغذی دارد. محققان پیشنهاد دادند به جای استفاده از گوشت قرمز بهتر است از ماهی استفاده شود زیرا گوشت قرمز موجود در سوسیس و برگرها باعث انسداد رگ ها میشود.
تریسی پارکر محقق موسسه قلب انگلیس گفت: مصرف ماهی های روغنی مثل خل مخالی و سالمون به علت داشتن اسیدچرب امگا سه از التهاب و انسداد رگ ها جلوگیری میکند.