عکس/ سفری به یک کارگاه شیرینی سنتی گیلانی

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، شیرینی سنتی رشته و خشکار ، یکی از ملزومات سفره های افطاری مردم گیلان است که در ماه رمضان رونقی مثال زدنی گرفته است.


رشته خوشکار را که خیلی شیرین و چرب است معمولاً با چای میل می کنند.

عکس/ سفری به یک کارگاه  شیرینی سنتی گیلانی

عکس/ سفری به یک کارگاه  شیرینی سنتی گیلانی

عکس/ سفری به یک کارگاه  شیرینی سنتی گیلانی

عکس/ سفری به یک کارگاه  شیرینی سنتی گیلانی

عکس/ سفری به یک کارگاه  شیرینی سنتی گیلانی

عکس/ سفری به یک کارگاه  شیرینی سنتی گیلانی

عکس/ سفری به یک کارگاه  شیرینی سنتی گیلانی

عکس/ سفری به یک کارگاه  شیرینی سنتی گیلانی

عکس/ سفری به یک کارگاه  شیرینی سنتی گیلانی

عکس/ سفری به یک کارگاه  شیرینی سنتی گیلانی

عکس/ سفری به یک کارگاه  شیرینی سنتی گیلانی

عکس/ سفری به یک کارگاه  شیرینی سنتی گیلانی

 

منبع: ایرنا