
به گزارش گروه فضای مجازی ، محمد علی کمالی سروستانی درخصوص
قیمت مرغ در بازار ماه رمضان گفت:
تغییرات نرخ ارز، نوسان شدیدی در قیمت ذرت و کنجاله سویا در بازار داشت به طوریکه هم اکنون هر کیلو ذرت با نرخ هزار و ۲۵۰ و سویا ۲ هزار و ۴۰۰ تومان به مرغدار عرضه میشود.
وی با انتقاد از نوسان شدید قیمت نهادههای دامی در بازار افزود: با توجه به آنکه ذرت و کنجاله سویا ۸۰ درصد خوراک دام را تشکیل میدهند؛ بنابراین
افزایش ۳۰ درصدی قیمت نهادهها و هزینههای کارگری در نوسان قیمت مرغ در ماه رمضان، تاثیر بسزایی دارد.
کمالی سروستانی ادامه داد: براساس محاسبات صورت گرفته،
قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده بدون احتساب سود ۵ هزار و ۹۰۰ و با احتساب سود ۶ هزار و ۵۰۰ و قیمت هر کیلو مرغ آماده به طبخ نباید از ۹ هزار تومان کمتر باشد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با انتقاد از سود جویی برخی افراد در افزایش نرخ
نهادههای دامی بیان کرد: با وجود آنکه نهادههای دامی با نرخ ۳ هزار و ۶۳۰ تومان وارد شد، اما در این میان عدهای واردکننده تنها به فکر سودجویی خود هستند به طوریکه اقدام به واردات ذرت و کنجاله سویا با ارز آزاد کردند که این امر فشار سنگینی را به مرغداران وارد کرد و در این میان مشخص نیست که دستگاههای نظارتی کجا هستند.
وی با اشاره به اینکه مشکلی در تولید مرغ وجود ندارد، افزود: اگرچه با وجود افزایش
نهادههای دامی، تصوراتی مبنی بر کاهش جوجه ریزی میشد، اما براساس آمار هفته آخر فروردین، مشکلی در میزان تولید وجود ندارد و کماکان جوجه ریزی طبق روال سابق در حال انجام است.
مدیرعامل
اتحادیه مرغداران گوشتی بازار مرغ در آستانه ماه رمضان پیش بینی کرد و گفت: براساس آمار ۴۵ روز گذشته، میانگین هزینه تمام شده یک کیلو مرغ زنده ۵ هزار و ۷۸۵ تومان است که با احتساب سود مرغدار هر کیلو مرغ زنده با نرخ ۶ هزار و ۶۲۲ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ۹ هزار تومان باید در بازار عرضه شود.
به گفته وی؛ با توجه به افزایش هزینههای تولید در پی تغییرات اخیر نرخ ارز، برای ماه رمضان با کاهش عرضه و افزایش قیمت روبرو خواهیم شد.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.