
به گزارش گروه فضای مجازی ،
محمود قادری متخصص طب ایرانی با اشاره به راههای درمان آنفلوآنزا، افزود: پرهیزهای غذایی و
عدم مصرف غذاهای چرب مانند: سرخ کردنیها، کله پاچه، گوشت گاو، کنسروجات و... میتواند در جلوگیری از تشدید بیماری آنفلوآنزا مؤثر باشد.
وی گفت: جهت
تقویت بدن در شرایط ضعف و بیماری، سعی شود بیمار استراحت کافی داشته باشد، محل استراحت مبتلایان به این بیماری باید گرم و به دور از هرگونه رطوبت اضافی باشد؛ صبح و شب، پشت ساق پا با روغن زیتون خوب ماساژ داده شود و
بادکش گرم و خشک گذاشته شود.
قادری توصیه کرد:
دمکرده آویشن خواص درمانی بالایی دارد؛ همچنین اگر
سیاهدانه و آویشن به قسمت مساوی با ۳ برابر عسل طبیعی مخلوط شود، صبح، ظهر و شب (۱ قاشق مرباخوری) از این معجون، همراه با کمی آب و همچنین صبح، ظهر و شب میل شود.
وی افزود:
شستشوی مجرای بینی و گلو با آب نمک رقیق یا سرم نمکی، هر ۸ ساعت یکبار، امری ضروری در بهبودی آنفلوآنزا است اگر تب بر بدن عارض شد و بالا رفت بیمار پاشویه شود؛ مقداری آب سیب به او بدهید و اگر هرگاه تب قطع شد، مصرف آب سیب را متوقف کنید.
قادری در ادامه با اشاره به شرایطی که تب خیلی بالا نیست افزود: در این مواقع فقط پاشویه کافیست، اما اگر تب خیلی بالا بود،
آب خیار بخورانید و تنقیه نمایید و نیز در صورتی که بیمار دچار ضعف و بیحالی شد، در جهت تقویت اعضای قلب و مغز مقداری
گلاب را بر روی صورت او بمالید.
وی در پایان توصیه کرد: برای
درمان آنفلوآنزا، بیمار صبح و شب از
بخور اسطو خدوس،
اکالیپتوس و
مرزنجوش استفاده کند و بیماران سعی کنند، تا پایان درمان بیماری برای جلوگیری از انتقال آن به دیگران مواردی را رعایت کنند.
منبع: فارس
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.