
به گزارش
گروه فضای مجازی ،ارده خوراکی است که از دانههای
کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید و خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی بهویژه
صبحانه است.
ارده را به طرق مختلفی میتوان مصرف کرد از جمله میتوان آن را بهصورت خالص و بدون هیچگونه افزودنی با نان مصرف کرد یا مواد شیرینی از قبیل:
عسل، شیره اعم از شیره
نبات،
خرما، انگور و مربا به آن اضافه و مصرف کرد و میزان افزودنی بسته به ذائقه افراد متفاوت است.
تابستان دارای مزاج گرم و خشک است به همین دلیل افرادی که دارای طبع صفراوی هستند در این فصل شدیداً دچار بحران جسمی و روحی میشوند؛ صفراوی
مزاجها تحمل گرمای تابستان را ندارند و این افراد در تابستان نباید از مواد غذایی گرم و خشک استفاده کنند و بهتر است از غذاهای با طبع سرد وتر بیشتر مصرف کنند تا به اصطلاح جگر مصرفکننده خنک شود.
فصل زمستان، فصل سرد وتر است و معمولاً افرادی که
بلغمی مزاج هستند و دارای طبع سرد وتر هستند در این فصل احساس سرمای بیشتری میکنند که باید از مواد غذایی گرم مثل عسل، ارده و شیره استفاده کنند.
ارده و شیره یک چاقکننده و تقویتکننده نیروی جنسی بوده و دیر هضم است؛ منضج دملها و زخمهای چرکی و تسکین دهنده درد، گرمی و خشکی عضو است، مزاج گرم وتر دارد و مصلح آن سرکه و
عسل است؛ ارده و شیره هر دو گرمی و آب روی آتش برای خلاص شدن از رطوبت سردی خوردن هستند.
از کنجد و ارده در درمان اختلالات
کبد و کلیه استفاده میشود و برای درمان
استخواندرد و درد مفاصل هم مفید است؛ به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف ارده و حلوا ارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظهشان هم میشود، شیره انگور هم درست مانند خود انگور مقدار قابل توجهی ویتامین «آ»، «ب» و «ث» دارد و در ضمن ضد نفخ هم هست.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
منبع:تسنیم