دولت‌های برخی کشورهای منطقه به دستاوردهای هسته‌ای ایران حسادت می‌کنند
دولت‌های برخی کشورهای منطقه به دستاوردهای هسته‌ای ایران حسادت می‌کنند

به گزارش گروه سیاسی ، علیرضا سلیمانی‌زاده مدیر شبکه جهانی سحر و تنی چند از مدیران این شبکه با علی‌اکبر صالحی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست که با هدف رونمایی از مستند 27 قسمتی با عنوان «آفتاب نهان»، برگزار شد، صالحی ضمن تقدیر از فعالیت‌های شبکه جهانی سحر در انعکاس مناسب رویداد‌های هسته‌ای کشور و ارائه این اثر که می‌تواند دستاوردهای کشور را در این زمینه به عنوان یکی از نمادهای قدرت ملی ما به اطلاع عموم برساند، اظهار داشت: انرژی هسته‌ای اکنون از منظر عام تبدیل به نماد افتخار و عزت ملت و کشور و نمود «ما می‌توانیم» شده است.

وی افزود: تصور غربی‌ها این بود که ما می‌خواهیم در مقاصد غیرصلح‌آمیز از دستاوردهای هسته‌ای استفاده کنیم. به همین دلیل فشارهای فراوان، تحریم‌ها و محدودیت‌های زیادی را به ما تحمیل کردند، اما توانمندی و صبر این ملت آنچنان بود که آنها را به میز مذاکره کشاند و از حالت تقابل به حالت تعامل در آورد. یقیناً اگر نبود همت جوانان این مملکت در دستیابی به آستانه‌های این فناوری، چالشی با آنها حداقل در این زمینه نمی‌داشتیم.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت‌های برخی از کشورهای منطقه به دستاوردهای هسته‌ای ایران اسلامی حسادت می کنند، عنوان کرد: البته حساب ملتها جداست، امتهای اسلامی عموماً از دستاوردهای ما خوشحالند. به این دلیل که آنها ایران را از منظر جهان اسلام می‌‌بینند نه از منظر صِرف ایران. ما ام القرای جهان اسلام هستیم و پرچم اسلام را به دست داریم. اسلام ما یک اسلام عقلانی و اصیل است. 

صالحی با اشاره به اشتباه غرب در بزرگنمایی فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران که منجر به افزایش اقتدار ما در افکار عمومی شد، به دستاوردهای ارزشمند کشور در دستیابی به سوخت 20 درصد، آب سنگین، غنی‌سازی و برخی دیگر از دستاوردها پرداخت و گفت: اگر شما به عنوان رسانه‌ای که تجارب متراکمی دارد، این تلاش‌های ارزشمند را به عنوان الگوی «ما می‌توانیم» به افکار عمومی امت اسلامی برسانید، این امت از یأس و ناامیدی خارج می‌شود. سپس آنها به این باور می‌رسند تا از دولت‌هایشان بخواهند که حرکت کنند. کار شما باید با ذهن مأنوس باشد. و نحوه ارائه به صورتی باشد که مخاطب علاقه‌مند به دیدن و شنیدن آن باشد.

وی با تاکید بر مضمون پیام قرآن کریم که می‌گوید، بنده معتقد من، هیچگاه مایوس نیست، از رسانه‌ها خواست تا امیدبخشی کنند.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به مشکلاتی که بطور معمول در کشور وجود دارد و طبیعی است، گفت: دستاوردهای خوبی هم داریم که باید با اطلاع‌رسانی آنها به مردم امید بدهیم و اعتماد به نفس و قدرتی را که در ابعاد گوناگون بدست آورده ایم انعکاس دهیم. 

صالحی با بیان برخی مشکلات اساسی و متعدد کشورهای اسلامی و خاورمیانه ابراز امیدواری کرد، توقعات عمومی تعدیل شود تا کشور بتواند با تلاش مردم و مسئولان به جایگاه شایسته‌اش برسد.

مدیر شبکه جهانی سحر نیز ضمن بیان تاریخچه‌ای از فعالیت‌های این شبکه که به 6 زبان انگلیسی، فرانسه، آذری، اردو، کردی و بوسنیایی پخش می‌شود، از بخش‌های مختلف مستند ساخته شده نام برد و افزود: فعالیت‌هایی از این دست می‌تواند معرف کشور و قدرت بین‌المللی‌مان باشد و در داخل کشور نیز قوت قلبی برای مردم و پشتیبانی برای مسئولان باشد. 

در ادامه، دستیار ویژه ریاست سازمان و دیگر مدیران شبکه جهانی سحر نیز در خصوص مستند آفتاب نهان و تلاش‌هایی که برای ساخت آن شده است، سخنانی ایراد کردند.