به گزارش خبرنگار
گروه اقتصاد ، یکی از لوازمی که امروزه در بسیاری از آشپزخانهها به چشم میخورد، همزن برقی است که کار آشپزی را خیلی راحتتر میکند،
همزن برقی وسیلهای است که برای مخلوط کردن و هم زدن مواد غذایی با سرعتهای مختلف به کار میرود. برای درست کردن خمیر نان و کیک و شیرینی، بستنی، زدن تخممرغ، مخلوط کردن آرد و کره، درست کردن سوسیس و هم زدن خامه و خیلی کارهای دیگر کاربرد دارد، هم زدن با آن خیلی سادهتر از هم زدن با چنگال یا قاشق است.
همزن برقی در ۲ دسته کلی برقی و دستی وجود دارد که برخی از آنها به شرح زیر است: