تولید محصولات اساسی به خود اتکایی می رسند
به گزارش گروه اقتصاد  کاوه خاکسار در جلسه کمیته فنی برنج استانی با بیان اینکه برنج مهم‌ترین محصول استراتژیک کشور است، اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی 9 محصول را به‌عنوان محصول استراتژیک در طرح خوداتکایی با محوریت اقتصاد ‌مقاومتی در شورای اقتصاد به تصویب رساند و به شورای اقتصاد‌ مقاومتی ارائه کرده است.
 
وی افزود: یکی از طرح‌های وزارت جهاد کشاورزی در برنامه ششم توسعه، افزایش ضریب خوداتکایی محصولات اساسی و استراتژیک است.

مدیر‌کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه زراعت برنج یکی از پروژه‌هایی است که در آن افزایش عملکرد در واحد سطح مورد توجه قرار گرفته است، افزود: پروژه‌های تدوین شده در طرح خوداتکایی بر دو محور افزایش کارایی مصرف آب و افزایش عملکرد در واحد سطح استوار است.
 
خاکسار خاطرنشان کرد: شاید در دو استان گیلان و مازندران مشکل منابع آبی کمتر از سایر استان‌ها باشد اما مشکل منابع آب وجود دارد و باید طرح‌هایی اجرا شود تا افزایش بهره‌وری در مصرف آب و افزایش عملکرد در واحد سطح را در پی داشته باشد.
 
وی تصریح کرد: سیاست وزارت جهاد کشاورزی بر این است کشت برنج تنها در دو استان مازندران و گیلان انجام شود و در سایر استان‌ها کشت برنج به‌دلیل نداشتن کارایی اقتصادی مصرف آب توجیه ندارد.
 
مدیر‌کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با افزایش عملکرد در زراعت برنج در دو استان مازندران و گیلان، می‌توان نیاز کشور را تامین و سبب کاهش واردات برنج شد.
 
مدیر‌کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: سیاست وزارت جهاد کشاورزی بر کاهش واردات برنج و افزایش تولید این محصول است.