به گزارش ، دکتر حسین عرفانی اظهار کرد: در فصول سرد سال انتظار گزارش ابتلاء افراد به شپش را داریم چرا که افراد مجبور به پوشیدن لباس زیادی هستند و هنگامی که در یک فضای عمومی مانند مدارس دانشآموزان لباسهایشان را بر روی هم در رختکن قرار میدهند، انتقال شپش به راحتی انجام میشود.
وی افزود: ابتلا به شپش و شیوع آن مختص منطقهای خاص نبوده و در تمام سطح استان یکسان است و ارتباطی به پایین شهر بالای شهر ندارد.
عرفانی با بیان اینکه در حال حاضر میزان ابتلای دانشآموزان مدارس به شپش تکگیر و انگشت شمار است، تاکید کرد: اقدامات درمانی مبتلایان انجام گرفته است.
وی تصریح کرد: دانشآموزان دختر به علت پوشیدن مقنعه بیش از پسران در معرض ابتلا به شپش هستند که البته با رعایت بهداشت به راحتی میتوان از آن پیشگیری کرد.
عرفانی تاکید کرد: ابتلا به شپش و درمان آن هیچ ارتباطی به کوتاهی و بلندی مو ندارد بنابراین کوتاه کردن موها در درمان شپش تاثیری ندارد.
رئیس مرکز بهداشت استان همدان توصیه کرد: والدین هر از گاهی موی سر بچهها را وارسی کنند و معلمها نیز بر بهداشت دانشآموزان نظارت داشته باشند.
وی افزود: زمانیکه فرزندان به استخر میروند باید لباسهایشان را درون کیسه پلاستیکی قرار داده و درب آن را گره زده و درون کمد قرار دهند تا از انتقال شپش پیشگیری شود.
عرفانی در خصوص علائم شپش گفت: خانوادهها معمولا از تخم شپش متوجه وجود شپش بر اگر خود شپش وجود داشته باشد فرد مبتلا با خارش شدید سر مواجه میشود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.