طرز تهیه میگو پلو مرحله به مرحله

4:50 - 29 مرداد 1399
کد خبر: ۶۴۷۹۷۷
میگو پلو یکی از انواع غذا‌های پلویی ایرانی است که در دسته بندی غذا‌های دریایی قرار می‌گیرد و متعلق به استان‌های جنوبی کشورمان می‌باشد.

- ایرنا نوشت: الان بهترین فصل صید میگو است و می‌توانید با خرید میگو‌های تازه، بهترین میگوپلو را درست کنید و خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه میگو پلو مرحله به مرحله

مواد لازم:

سبزی پلو: ۱۰۰ گرم
میگوی ریز: نیم کیلو
پیاز: یک عدد
ادویه‌ها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
زعفران: به مقدار لازم
لیمو ترش: به مقدار لازم
برنج: ۳ پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگو‌ها را اضافه کنید.

۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.

۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.

۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.

۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *