رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

هجوم فروشندگان به بازار مسکن/ «تخفیف پای معامله ها» زیاد شد!

14:48 - 29 فروردين 1402
کد خبر: ۴۷۰۸۲۴۲
دسته بندی: فضای مجازی ، عمومی
هجوم فروشندگان به بازار مسکن/ «تخفیف پای معامله ها» زیاد شد!
از ابتدای هفته جاری به تعداد واحد‌های مرغوب عرضه شده برای فروش افزوده شده است. هم‌چنین ذیل گروه از فایل‌ها جمله «تخفیف پای معامله» درج شده است. واسطه‌های ملکی معتقدند رشد بورس باعث جذب برخی سرمایه‌های سرگردان شده و کسادی بازار مسکن را در پی دارد.

خبرگزاری میزان - گروه فروشندگان خاموش به تدریج با نزدیک شدن به روز‌های پایانی فروردین و ماه مبارک رمضان وارد بازار مسکن شده اند. بررسی‌ها نشان می‌دهد بازار ملک در تهران به ثبات نسبی رسیده و به همین دلیل حجم عرضه واحد‌های نوساز و کمتر از ۱۰ سال نسبت به ابتدای ماه جاری افزایش یافته است.

در روز‌های ابتدایی سال ۱۴۰۲ خریداران و فروشندگان از بازار مسکن پایتخت عقب‌نشینی کردند. خودداری از عرضه واحد‌های نوساز بیشتر به چشم می‌آید. از طرف دیگر برخی خریداران انتظار دارند نوسان نرخ‌های پیشنهادی فروکش کند.

گزارش‌های میدانی از بازار مسکن شهر تهران نشان می‌دهد از ابتدای هفته جاری به تعداد واحد‌های مرغوب عرضه شده برای فروش افزوده شده است. به نظر می‌رسد در نیمه دوم فروردین ماه، نرخ‌های پیشنهادی به ثبات نسبی رسیده و این مساله باعث شده تا برخی سازندگان و مالکان واحد‌های نوساز، کمتر از ۱۰ سال و دارای امکانات کامل، نسبت به فروش ترغیب شده‌اند.

از طرف دیگر برخی آگهی‌ها با نرخ‌های پایین‌تر از عرف مناطق به فروش می‌رسد. هم‌چنین ذیل گروه از فایل‌ها جمله «تخفیف پای معامله» درج شده است. واسطه‌های ملکی معتقدند رشد بورس باعث جذب برخی سرمایه‌های سرگردان شده و کسادی بازار مسکن را در پی دارد.

یک پیش‌بینی از بازار مسکن در سال ۱۴۰۲

یک کارشناس بازار مسکن با پیش‌بینی قیمت ملک در سال ۱۴۰۲ بر لزوم استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای ساخت چهار میلیون واحد مسکونی از قبیل مشارکت خارجی، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مشارکت مردمی و تعاونی‌ها تاکید کرد.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عمرانی شهر تهران افزود: بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که در زمستان سال گذشته حجم معاملات مسکن بالا بوده و در تهران از ۱۰ هزار معامله مسکن گذشته است. این واکنش فرهنگی جامعه است که از خود رفتار هیجانی نشان می‌دهد به نحوی که وقتی قیمت‌ها شتاب می‌گیرد، بازار به صورت کاملا مقطعی از رکود خارج می‌شود و وقتی قیمت‌ها آرام می‌گیرد، دوباره به رکود عمیق فرو می‌رود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *