وزارت خارجه در برابر رجزخوانی‌های مقامات آمریکایی ساکت نباشد

15:33 - 19 مرداد 1394
کد خبر: ۶۶۱۱۶
خبرگزاری میزان:دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت:ما از وزارت خارجه می‌خواهیم که در برابر رجزخوانی‌های مقامات آمریکایی ساکت نباشند و پاسخ خصومت‌ورزیهای آنان را بدهند.
وزارت خارجه در برابر رجزخوانی‌های مقامات آمریکایی ساکت نباشد

به گزارش ، محمد نبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان نشست دبیران این حزب با اشاره به ضرورت توجه به فقه رسانه اظهار کرد: صدق در رسانه موجب اعتماد و افزایش سرمایه اجتماعی است و احترام به خطوط قرمز نظام و رعایت منافع و مصالح ملی و مرزبندی با دشمنان اسلام باید جزء ارزش‌های حاکم بر یک رسانه باشد.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی ضمن تجلیل از رسانه هایی که واجد این خصوصیات هستند، گفت: طبعا رسانه‌ها در داخل باید در برابر منافع آمریکا و دولت‌های استعماری اروپا در مسیرملت انجام وظیفه نمایند. مبادا برخی رسانه‌ها نقش سفارتخانه یک کشور خارجی را بازی ‌کنند. دستگاههای نظارتی باید به این موضوع رسیدگی کنند و مدافع منافع ملت باشند.

حبیبی با تأکید بر اینکه برخی رسانه‌های داخلی به دلیل عدم توجه به دستور قرآن در چگونگی مواجهه با خبر فاسق، ناخواسته در دام جریان‌سازی دشمنان می‌افتند، افزود: دانش ارتباطات و رسانه‌ها هم همچون دیگر علوم انسانی نیازمند تحول و تدوین بر اساس فقه پویای جعفری است.

وی ادامه داد: مفاهیمی همچون تدلیس، غیبت، استهزاء، حفظ آبروی مؤمن و … در رسانه نیازمند دقت‌های متناسب با فضای آن است. حتی معیار ارزش‌های خبری برای خبرنگار مسلمان باید متفاوت از نگاه لیبرالیستی و سوسیالیستی باشد.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تشکر از خبرنگاران و روزنامه‌نگارانی که در این پیچ تاریخی، برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی به خوبی نقش افسران جنگ نرم را ایفا کرده‌اند تصریح کرد: اشتباهات بخشی از این صنف نباید موجب سیاه‌انگاری کلیه زحمات خبرنگاران شود. اما نقاط مثبت نیز نباید موجب قناعت به وضع فعلی گردد؛ نبرد با امپراتوری رسانه‌ای غرب نیازمند تقویت همه جانبه توان فعلی ما است.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در مورد برگزاری همایش حزب کارگزاران و سخنان آقای هاشمی در این نشست بیان داشت: وجود احزاب برای تعمیق مردمسالاری دینی در کشور ضروری است. چندی پیش جناب آقای محمد هاشمی از حزب کارگزاران کناره‌گیری کرد و علت آن هم این بود که گفت؛ «لیبرالیسم با اسلام قابل جمع نیست ما در چارچوب قانون اساسی حزب تشکیل دادیم. بنابر این ما یک حزب سیاسی مسلمان بودیم، آنجایی که در تعارض بین اسلام و مسایل دیگر پیش می‌آید ما موظف هستیم اسلام را بپذیریم و مردم را فریب ندهیم».

حبیبی افزود: خوب بود در همایش کارگزاران به این شبهه‌ای که آقای محمد هاشمی مطرح کردند پاسخ قانع کننده داده می‌شد. بالاخره حزب کارگزاران یک حزب لیبرال است و یا یک حزب اسلامی؟ لازم بود در این نشست گویندگان وفاداری خود را به خط امام و اسلام و نظام بازخوانی می‌کردند و این شبهه را رفع می‌نمودند. اینکه سخنگوی حزب کارگزاران چند سال پیش حزبش را مدافع لیبرال دموکراسی اعلام کرده بود، باید از طرف هم حزبی‌های ایشان توضیح داده شود.

وی در مورد تشکیک آقای هاشمی در مورد انتخابات سالم در ایران، بیان داشت: متأسفانه ایشان در گفتگو با پایگاه خبری المانیتور برای چندمین بار تشکیک در انتخابات سالم را مطرح کردند، خوب است ایشان به عنوان شاگرد مکتب امام به یاد آورند که امام در فروردین 1367 و پس از جنجالهای پدید آمده درباره انتخابات مجلس سوم فرمودند: « باید توجه داشت که هدف از انتخابات در نهایتْ حفظ اسلام است. اگر در تبلیغات حریم مسائل اسلامی رعایت نشود، چگونه منتخبْ حافظ اسلام می‌شود. باید سعی شود تا خدای ناکرده به کسی توهین نگردد؛ و در صورتی که رقیب انتخاباتی به مجلس راه یافت، به دوستی و برادری، که چیزی شیرین‌تر از آن نیست، لطمه‌ای نخورد.» و نیز چندی بعد در جواب شبهاتی که درباره انتخابات مجلس سوم بود، متذکر شدند «کسانی که احتیاط یا وسوسه‌ای در امر انتخابات می‌کنند بهتر است کمال احتیاط را برای حفظ حیثیت جمهوری اسلامی و اسلام نمایند.»

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی همچنین در مورد سخنان آقای هاشمی که مطلبی در مورد منتقدین گفته بودند که نوعی اهانت محسوب می‌شد، افزود: اگر آقای هاشمی چنین سخنی را گفته باشد، جای تعجب دارد؛ چرا که تقسیم‌کردن مردم شهری و روستایی بر اساس اینکه چقدر در انقلابی بودن آنها مؤثر است، تقسیم‌بندی درستی نیست. امام مکرر به مسئولین تذکر می‌داد که پابرهنه‌ها انقلاب کردند و آنها را به مقامی‌ رسانده اند و باید تمام توان خودشان را برای خدمت به‌ آنها صرف کنند. سفارش امام برای حفظ حرمت مستضعفین کم‌درآمد و فقرا یک توصیه دائمی بود که هر کس کوچک‌ترین اطلاعی از نظرات امام و رهبری داشته باشد، به آن واقف است.

حبیبی درباره ادعای حجاریان که گفته است در دولت گذشته 124 میلیارد دلار هزینه فاقد سند وجود دارد، گفت: آقای حجاریان باید سند این ادعای خود را ارائه دهد تا نهادهای نظارتی به ویژه دیوان محاسبات در باره آن اظهارنظر کنند. و الا به عنوان نشر اکاذیب و تشویش اذهان اظهارات مجرمانه‌ای به زبان آورده است.

وی افزود: در مورد استات‌اویل و کرسنت که در دوران اصلاحات رخ داده مطالبی وجود دارد باید دید نظر آقای حجاریان در این مورد چیست؟ چرا ایشان در این باره ساکت است و سخن از مطالبی می‌برد، که هیچ سندی برای آن ارائه نمی‌نماید؟

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی درباره تداوم بحث‌ها پیرامون جمع‌بندی وین نیز تصریح کرد: آمریکائیها در ستاد کنگره دنبال ماجرا هستند و می‌گویند چرا صنعت هسته‌ای ایران را نابود نکردید و تا مرز نظامی پیش نرفتید. اوباما و کری هم اعتراف می‌کنند که ما دیگر نمی‌توانستیم تحریم‌ها را ادامه دهیم چون شرکا همراهی نمی‌کردند و جنگ هم بی فایده می‌باشد، چون پنتاگون توان جنگیدن ندارد و آن را سودمند هم نمی‌داند. لابه‌لای این اظهارات هم رجزخوانی‌هایی کردند که با واکنش وزیر خارجه ما روبرو شد.

حبیبی افزود: آقای ظریف به رجزخوانی‌های اوباما پاسخ داد و این قابل تقدیر است. ما از وزارت خارجه می‌خواهیم که در برابر رجزخوانیهای مقامات آمریکایی ساکت نباشند و پاسخ خصومت‌ورزیهای آنان را بدهند.

وی با اشاره به سیر رسیدگی به پرونده وین در داخل خاطر نشان کرد: رسیدگی به پرونده وین در داخل بدون شتابزدگی دنبال می‌شود. مجلس و شورای عالی امنیت ملی به عنوان دو نهاد تصمیم‌گیر در این باره به دقت مشغول کار هستند. البته ما نقدهایی داشته‌ایم که صریحاً اعلام کرده‌ایم امیدواریم نقدهایمان در رسیدگی‌های این دو نهاد لحاظ شود.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی یادآور شد: فکر می‌کنم قبل از اظهارنظر کنگره آمریکا هر گونه موضع‌گیری رسمی خالی از فایده باشد. چون در واشنگتن این توافق هنوز مورد مشاجره است و هر گونه اظهارنظر شتابزده در این مورد مفید نیست.

حبیبی در پایان ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام صادق(ع)؛ در سالگرد حمله دژخیمان شاه به فیضیه برای شهدای آن حادثه و شهدا و آزادگان و جانبازان انقلاب از پیشگاه خداوند متعال تقاضای علو درجات نمود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *