ضرورت تغییر نگاه مردم به زندانیان

10:54 - 04 مرداد 1394
کد خبر: ۶۲۰۰۵
دسته بندی: مجله حقوقی ، عمومی
خبرگزاری میزان: اسکندری گفت: بسیاری از اقشار جامعه بر این باورند که تمامی زندانیان مجرمان خطرناکی هستند که با نیت مجرمانه راهی حبس شده‌اند که اصلاح این باور نیازمند ورود نهادهای مردمی است.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی میزان به نقل از روابط عمومی ستاددیه کشور، «سید رضا اسکندری» در دیدار با  مدیرکل ‌کمیته‌ امداد استان فارس اظهارکرد: این نگرش باید تغییر کند تا امور آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد تسهیل یابد.

وی با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ راهنمایی و رانندگی و رعایت مقررات در جامعه، یادآور شد: به دلیل عدم رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی افزون بر 18 هزار نفر درکشور سالانه جان خود را در سوانح دلخراش رانندگی از دست می‌دهند که روایت این آمار به جای افسوس و اطلاع‌رسانی عمومی نیازمند یک عزم جدی برای کاهش حداقلی این رقم نامطلوب جهانی است. 

 مدیرکل‌ کمیته‌ امداد استان فارس با اشاره به اهمیت آزادی زندانیان‌ غیرعمد گفت: برای کاهش جمعیت این مددجویان تسهیلات این مجموعه طبق ضوابط معین به‌صورت وام خودکفایی و قرض‌الحسنه به زندانیان ارائه می‌شود.

علی اللهیاری ضمن اشاره به عواقب تلخ اجتماعی ناشی از حبس سرپرستان خانواده‌های زندانیان غیرعمد گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز با عنایت به بودجه‌ خاصی که برای این منظور در نظر گرفته با ارائه وام خود کفایی و قرض الحسنه طبق ضوابط تعیین شده می‌تواند در بحث آزادی مددجویان تحت حمایت ستاددیه نیز ورود پیدا کند.

وی فعالیت‌های خداپسندانه کمیته امداد و ستاد دیه را هم راستا دانست و یاد آور شد: کوشش این 2 نهاد مردمی بر این است که با استفاده از امکانات موجود، حبس زدایی را در اولویت خود قرار داده و در جهت ارتقای سطح زندگی خانواده‌های نیازمند بکوشند.

اللهیاری کسب رتبه اول کشوری ستاد دیه این استان را در زمینه اخذ گذشت از شکات، قابل اعتنا خواند و افزود: اینکه ستاد دیه شعبه استان فارس به لحاظ گرفتن رضایت از اولیاءدم و طلبکاران رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده، مایه مباهات همه نهادهای ذیربط استانی است.

 انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *