«ایجاد محدودیت برای فعالیت عکاسان پارلمان» مورد قبول مجلس نیست

17:47 - 01 شهريور 1396
کد خبر: ۳۴۲۱۲۹
دسته بندی: سیاست ، مجلس و دولت
مدیرکل فرهنگی و روابط عمومی مجلس گفت: به یقین طرح ایجاد محدودیت برای فعالیت عکاسان پارلمان ایده خوبی نبوده و مانند مواقع دیگری که این طرح مطرح شده بود این بار نیز مورد قبول مجلس شورای اسلامی نیست چراکه قوه مقننه با محدودسازی فعالیت رسانه‌ها مخالف است.

بلتلغتابه گزارش گروه سیاسی ، مهدی کیایی با اشاره به برخی اظهارات و مطالب منتشر شده درخصوص محدودسازی فعالیت خبرنگاران و عکاسان در مجلس شورای اسلامی ضمن تکذیب مطلب یادشده، گفت: براساس اصل 69 قانون اساسی که مذاکرات مجلس شورای اسلامی باید علنی باشد و گزارش کامل آن از طریق رادیو و روزنامه رسمی کشور برای اطلاع عموم منتشر شود، از ابتدای انقلاب تاکنون این اصل خردمندانه قانون اساسی مورد توجه و اجرا بوده است و در هیچ برهه‌ای نیز محدودیتی اتخاذ نشده است.

مدیرکل فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اصل 69 قانون اساسی به دنبال آن است که مردم مذاکرات علنی را استماع کرده و با قوانین مصوب و گزارش‌های مجلس شورای اسلامی آشنا و از روند قانونگذاری در کشور مطلع شوند.

کیایی افزود: در واقع قانونگذار، با عقل و تدبیر و خرد رفتار کرده و تاکید کرده است که مجلس شورای اسلامی، به مثابه یک اتاق شیشه‌ای است که وقایع آن باید به طور کامل و شفاف برای ملت آشکار و علنی باشد و مردم به عنوان صاحبان اصل انقلاب و مجلس، در جریان روند قانونگذاری در کشور قرار بگیرند. در همین راستا خبرگزاری خانه ملت نیز از مدتی قبل اقدام به انتشار تصویری و زنده همه جلسات علنی مجلس از طریق سایت برای مخاطبان داخل و خارج کرده است.

محدود کردن فعالیت عکاسان پارلمان ایده خوبی نیست
وی ادامه داد: بر همین اساس به یقین طرح ایجاد محدودیت برای فعالیت عکاسان پارلمان ایده خوبی نبوده و مانند مواقع دیگری که این طرح مطرح شده بود این بار نیز مورد قبول مجلس شورای اسلامی نیست چراکه قوه مقننه با محدودسازی فعالیت رسانه‌ها مخالف است.

کیایی در مورد عکس‌های منتشر شده از سلفی گرفتن برخی نمایندگان با موگرینی در مراسم تحلیف و عکس‌هایی که چند روز گذشته از حواشی جلسات رای اعتماد منتشرشد، گفت: اگرچه بهتر بود که در روز تحلیف آن عکس سلفی گرفته نمی‌شد و خود نماینده مورد نظر هم از این موضوع اظهار تاسف و عذرخواهی کرد، اما متاسفانه اقدامات برخی رسانه‌ها به گونه‌ای بود که اصل موضوع تحلیف و شکوه و عظمت حضور بیش از 100 هیات عالی رتبه خارجی در مراسم، که در نوع خود بی‌نظیر بود و نشان دهنده جایگاه و موقعیت ایران در عرصه جهانی است، به حاشیه کشانده شد.

مدیرکل فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طبیعی است که رفتارهای کلامی و غیرکلامی افراد شاخص اعم از ورزشکاران، هنرمندان، نخبگان و سیاستمداران همیشه مورد دقت و کنکاش رسانه‌ها و مردم قرار گیرد و طبیعتا این افراد بایستی دقت بیشتری بر اعمال و رفتارهای کلامی و غیر کلامی خود داشته باشند، تاکید کرد: انتظار این است که رسانه‌ها نیز تنها به دنبال سوژه‌های حاشیه‌ای نباشند و اصل بر فرع ترجیح داده شود.

رسانه‌ها از بزرگنمایی برخی موضوعات ساده و کم اهمیت پرهیز کنند
وی بیان کرد: در طول روزهای گذشته که دستور کار مجلس شورای اسلامی بررسی برنامه پیشنهادی وزاری کابینه در کمیسیون‌ها و صحن علنی مجلس بود، جلسات به‌طور متوالی و بی‌وقفه و گاه تا 12 ساعت در روز به طول می‌انجامید لذا انتظار می‌رود؛ رسانه‌ها از بزرگنمایی برخی موضوعات ساده و کم اهمیت پرهیز کنند.

مدیرکل فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: طرح موضوع محدود کردن فعالیت عکاسان صحیح نبوده و همواره هیات رئیسه و نیز عموم نمایندگان محترم مجلس، حامی فعالیت مناسب‌تر رسانه‌ها در پوشش اخبار قوه مقننه هستند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *