مخالفان و موافقان وزیر پیشنهادی «بهداشت و درمان» چه گفتند؟/ قاضی‌زاده‌هاشمی چه گفت؟

17:22 - 25 مرداد 1396
کد خبر: ۳۳۹۷۴۱
دسته بندی: سیاست ، عمومی
وزیر پیشنهادی «بهداشت و درمان» دولت دوازدهم ششمین فردی بود که سوابق و برنامه‌های او توسط نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی بررسی شد و نمایندگان موافق و مخالف نظرات خود را بیان کردند.

مخالفان و موافقان وزیر پیشنهادی «بهداشت و درمان» چه گفتند؟/ قاضی‌زاده چه گفت؟به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر پیشنهادی «بهداشت و درمان» دولت دوازدهم ششمین فردی بود که سوابق و برنامه‌های او توسط نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی بررسی شد و نمایندگان موافق و مخالف نظرات خود را بیان کردند.

تامین مالی طرح تحول سلامت در هاله ای از ابهام است
سید هادی بهادری در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 25 مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی، در مخالفت با سیدحسن قاضی زاده هاشمی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطرح کرد:انصافا مخالفت صحبت کردن در خصوص دکتر قاضی زاده هاشمی شاید درست نباشد، باید از مجموعه زحماتی که وزارت بهداشت و درمان در مدت چهارسال گذشته کشیده اند تقدیر کرد چرا که یکی از شاهکارهای دولت یازدهم طرح تحول سلامت است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اما بی عدالتی در مجموعه نظام پزشکی و حوزه بهداشت و درمان باعث شد که بنده در مخالفت با قاضی زاده هاشمی ثبت نام کنم، تفاوت حقوق پزشکان با سایر کادرهای پزشکی از جمله پرستاران و همکاران پزشکان بسیار قابل توجه است. حتی تفاوت بین پزشکان در تخصص های مختلف قابل توجه است.

وی با بیان اینکه در خصوص طرح تحول سلامت نگرانی هایی وجود دارد گفت: با توجه به اینکه وزارت بهداشت براساس سیاست ها کلی ابلاغی مقام معظم رهبری متولی سلامت و بهداشت شناخته می شود اما امروز تامین مالی ادامه این طرح تحول سلامت در هاله ای از ابهام است.

این نماینده با تاکید براینکه بیمه ها وضعیت مناسبی ندارند، تصریح کرد: ما حقیقتا نسبت به ادامه طرح تحول سلامت نگران هستیم، در برنامه پیشنهادی قاضی زاده مطلبی در خصوص نحوه تامین مالی در ادامه طرح تحول سلامت دیده نشده است.

بهادری با بیان اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، اظهار داشت: توجه به موضوع پیشگیری و بهداشت باید پیش از بیش در دستور کار وزارتخانه قرار گیرد، هدایت مریض به سمت بخش های پر هزینه مانند بستری، انجام آزمایش های مختلف و عکس برداری ها و مسائل مرتبط با آن هزینه بر است بنابراین باید طرح پزشک خانواده به طور جد در دستور کار وزارت بهداشت قرار گیرد.

نماینده مردم ارومیه با بیان اینکه پیش از تاسیس دارالفنون در کشور، مدرسه طب در ارومیه تاسیس شده است، عنوان کرد: وقتی شهری با این قدمت در حوزه پزشکی وجود دارد امروز برازنده نیست اسم دانشگاه علوم پزشکی ارومیه جز بیست دانشگاه اول بهداشت و درمان کشور نباشد.

وی با انتقاد از وضعیت سلامت در استان آذربایجان غربی گفت: استان آذربایجان غربی در رتبه 31 شاخص سلامت قرار دارد انتظار داریم در دوره جدید وزارت بهداشت و درمان نگاه ویژه ای به منطقه محروم در شمال غرب کشور داشته باشد.

عضو کمیسیون عمران درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عملیات اجرایی بیمارستان 450 تخته خوابه ارومیه پیشرفتی نداشته است، بیان داشت: در چهارسال گذشته یک تخته خواب به بیمارستان های ارومه افزوده نشده و متاسفانه به دلیل نداشتن بیمارستان سوانح سوختگی بیماران این حوزه برای درمان باید به اصفهان منتقل شوند.

این نماینده مجلس درخواست کرد که در دوره جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ظرفیت گردشگری سلامت استان آذربایجان غربی به دلیل موقعیت جغرافیایی و هم مرزی با کشورهای همسایه توجه شود.

منابع مالی برای تعادل‌بخشی به پرداخت‌های بدنه وزارت بهداشت پیش‌بینی نشده است
محمدقسیم عثمانی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، 25 مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه دوازدهم در مخالفت با معرفی سیدحسن قاضی زاده هاشمی به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: علیرغم عملکرد مثبت ایشان، باید توجه بیشتری به بدنه وزارت بهداشت شود.

نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: رعایت تعادل در پرداخت حقوق و دستمزد در بدنه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت نگرفته و هرچند پزشکان نقش اول را در درمان دارند نباید فراموش کرد که درمان فرایندی است که تنها بخشی از آن را پزشکان انجام می دهند؛ پرستاران، پیراپزشکان و سایر افراد در مراکز درمانی در درمان افراد نقش دارند لذا پرداخت به این حوزه ها باید نسبت به پزشکان تعدیل و اصلاح شود تا رضایتمندی مجموعه افراد منجر به رضایتمندی مضاعف مردم شود.

وی در ادامه با بیان اینکه حل این مشکل نیاز به تأمین مالی دارد، عنوان کرد: در برنامه وزیر پیشنهادی بهداشت منابع مالی برای تعادل بخشی در پرداخت های بدنه این وزارتخانه دیده نشد.

عثمانی با تأکید بر اولویت دهی به حوزه بهداشت پیش از درمان، اظهار داشت: تعداد تخت های بیمارستانی در دوره قاضی زاده 25 درصد افزایش داشته اما در بخش بهداشت گلایه مندی وجود دارد چرا که آن میزان موفقیتی که در حوزه درمان بوده در بخش بهداشت وجود ندارد و در برنامه ها دیده نمی شود که در 4 سال آینده چگونه بخش بهداشت را همچون درمان متحول می کنند و برای تأمین مالی تحول در بخش بهداشت چه منابعی در نظر گرفته شده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به افزایش ظرفیت دانشگاه ها در گروه پزشکی و پیراپزشکی تصریح کرد: جوانان کشور عازم کشورهای منطقه می شوند و چند ترم درس می خوانند و باز می گردند چرا این ظرفیت را خودمان ایجاد نمی کنیم.

وی افزود: بخش زیادی از حوزه وزارت بهداشت فرابخشی است چنانچه بیمه ها به حوزه وزارت بهداشت مربوط نمی شود و این وزارتخانه را اذیت می کنند یعنی خدمات داده می شد اما بیمه ها به موقع پرداخت را صورت نمی دادند لذا باید هماهنگی میان این حوزه های فرابخشی ایجاد شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: وزارت رفاه برای بخش بیمه باید همراهی با وزارت بهداشت داشته باشد چرا که تضادها باعث می شود ارائه خدمات با تأخیر مواجه شود لذا وزیر بهداشت باید این مسائل را در برنامه خود بگنجاند.

حذف زیرمیزی پزشکان در دوران قاضی زاده هاشمی صورت گرفت
احمد بیگدلی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 25 مردادماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت کابینه دوازدهم در موافقت با گزینه پیشنهادی وزارت بهداشت و درمان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص اینکه ما می خواهیم اگر کسی در خانواده اش مریض شد به جز درد و رنج بیماری، رنج دیگری نداشته باشد، گفت: 4 سال قبل اکثر مراجعات و مطالبات مردم از نمایندگان در حوزه های انتخابیه در خصوص موضوعات بهداشتی و درمانی بود، متاسفانه تمهیدات و تقویت های اعتباری و مالی انجام نشده بود و مردم به بخش دولتی در بخش بهداشت و درمان اعتماد نداشتند.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در گذشته اگر مردم به مراکز درمانی مراجعه می کردند اگر وضعیت مالی بدی داشتند نه بیمارشان درمان می شد و نه جنازه متوفی به خانواده اش تحویل داده می شد، افزود: حدود 5 الی 6 میلیون نفر فاقد هرگونه بیمه درمانی بودند و بیش از 75 درصد هزینه های درمانی بر عهده مردم بود.

وی با تاکید بر اینکه در گذشته مردم در تهیه حدود 350 قلم دارو مشکل داشتند، تصریح کرد: مردم باید تمام ملزومات و تجهیزات را از خارج از بیمارستان و با هزینه شخصی تهیه می کردند، در آن روز کمبود منابع مالی علت اصلی چالش های بهداشت و درمان نبود بلکه مشکل در مدیریت برنامه بود و هیچ چشم انداز شفاف و قابل اندازه گیری برای حقوق و سلامت مردم در این حوزه وجود نداشت.

بیگدلی ادامه داد: با این اوضاع حوزه بهداشت و درمان و کاهش شدید اعتماد مردم آقای دکتر هاشمی طبق اعتقادی که به فرمایش مقام معظم رهبری داشتند، تفکر و تلاش خود را بر این اساس شکل داده و عملیاتی کرد و رفاه و راحتی و آسایش شخصی خود و خانواده خود را کنار گذاشته و با روحیه جهادی وارد محیط پراضطراب وزارت بهداشت شد.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه دکتر قاضی زاده هاشمی مانند تمام نمایندگان طبق اصل 29 قانون اساسی سلامت را حق همگانی همه مردم می دانند، گفت: انسان سالم از نظر وزیر بهداشت محور توسعه پایدار بوده و رشد اقتصادی و سیاسی و فرهنگی پایدار بدون داشتن انسان های سالم را امکان پذیر نمی داند.

وی با بیان اینکه آقای دکتر قاضی زاده هاشمی به دنبال تحول اساسی در نحوه مدیریت پر جمعیت ترین و تخصصی ترین وزارتخانه هستند، گفت: وعده بیمه فراگیر با عمق و کیفیت مناسب برای همه آحاد مردم و همچنین تقویت نظام شبکه های بهداشتی و درمانی و تامین نیروی انسانی متخصص برای مناطق محروم از جمله وعده های وی قبل از تصدی بر وزارت بهداشت و درمان بوده که بخشی از آن ها عملیاتی شده است.

بیگدلی با بیان اینکه تقویت بیمارستان های دولتی از جمله برنامه های آقای دکتر قاضی زاده هاشمی بوده است، افزود: وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان مقام 19 چشم پزشکی دنیا را داشته و 350 مقاله بین المللی و 10 کتاب بین المللی و رفرنس تالیف کرده است.

وی ادامه داد: با تلاش های شبانه روزی آقای دکتر قاضی زاده هاشمی رتبه ایران در بین 210 کشور جهان در وزارتخانه های کشورهای دنیا 19 شد و کمبود دارو از 350 قلم به 30 قلم رسید.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه تنها 3 درصد بیماران پس از تصدی دکتر قاضی زاده هاشمی بر وزارت بهداشت و درمان برای تهیه نیازهای خود به خارج از بیمارستان ارجاع داده می شوند، تصریح کرد: با تصدی وی بر این وزارتخانه 128 کلینیک تخصصی در مناطق شهرهای مختلف، 32 پایگاه اورژانس هوایی تاسیس و هزار و 500 تخت بیمارستانی افزوده شد.

وی با تاکید بر اینکه آقای دکتر قاضی زاده هاشمی مسائل زیر میزی پزشکان را از بین برد، افزود: هزار و 800 واحد اختصاصی زایمان و تکمیل و بهره برداری 4 هزار و 388 تخت در قالب طرح تحول سلامت از دیگر اقدامات وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: امیدوارم نمایندگان با رأی بالا زمینه فعالیت مجدد آقای دکتر قاضی زاده هاشمی را فراهم کنند تا خدمت رسانی به مردم همچنان ادامه داشته باشد.

رتبه ممتاز وزارت بهداشت از لحاظ رضایتمندی مردم در نظرسنجی ها
مرتضی صفاری نطنزی در نشست علنی نوبت عصر امروز (چهارشنبه 25 مرداد) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم در موافقت با سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان، گفت: قاضی زاده هاشمی شایسته وزارت است و عملکرد او بیانگر این موضوع است.

نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امام علی (ع) در نامه ای به مالک اشتر فرمودند تو را نزد خداوند جایگاهی است که بر زبان مردم جاری است. این جمله معیاری برای ارزیابی عملکرد مسئولان بوده تا میزان موفقیت مسئولان در جامعه مورد سنجش قرار بگیرد. رضایتمندی از عملکرد قاضی زاده هاشمی در وزارت بهداشت مشهود است.

صفاری تصریح کرد: براساس نظرسنجی ها از دستگاه های مختلف، مردم از عملکرد وزارت بهداشت رضایت دارند که این دستاوردهای موفقیت آمیز در وزارت بهداشت بیانگر این است که پیگیری های لازم از سوی وزیر بهداشت در 4 سال گذشته انجام شده است.

وی افزود: نباید فراموش شود که دغدغه و مطالبه مقام معظم رهبری و مردم از مسئولان کاهش هزینه ها در بخش درمان و پیگیری ها و اجرای طرح تحول سلامت در این راستا بود.

این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: راه اندازی 128 کلینیک در شهرهای محروم، ساخت مراکز درمانی، افزایش یک هزار تخت بیمارستانی، پوشش 85 درصدی هزینه های ناباروری و ایجاد 17 مرکز برای رسیدگی به ناباروری و همچنین احداث 122 بیمارستان جدید با پتانسیل 21 هزار تخت و احداث خانه های بهداشت و همچنین احداث پایگاه های سلامت شهری و ایجاد 198 شبکه بهداشت و درمان از اقدامات قاضی زاده هاشمی بوده است.

صفاری گفت: قاضی زاده هاشمی در دوران وزارتش 270 بار به استان ها و مناطق محروم سفر داشتند و با اخلاقمداری به مسائل مردم رسیدگی کردند و حتی در سفرها وقت برای معالجه مردم اختصاص می دادند.

این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به سوابق علمی قاضی زاده هاشمی افزود: تالیف 10جلد کتاب و ارائه مقالات علمی معتبر و اشراف و تسلط به مسائل حوزه سلامت از ویژگی های آقای هاشمی است و همچنین می توان عنوان کرد دکتر هاشمی یکی از افتخارات جمهوری اسلامی محسوب می شود، بنابراین بیایید با رأی قاطع به ایشان زمینه پیشرفت بیشتر در کشور را فراهم کنیم.

بدهی ۱۲ هزار ملیاردی طرح سلامت کمر دولت و بیمه‌ها را شکست
احمد علیرضابیگی در نشست علنی نوبت عصر امروز (چهارشنبه 25 مرداد) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم در مخالفت با سید حسن قاضی زاده هاشمی ضمن تقدیر از تلاش های خیرخواهانه و امور خیریه وزیر پیشنهادی بهداشت گفت: بنده ضمن ارادت به وزیر بهداشت انتقاداتی را مطرح میکنم این سخنان فارغ از این است که وزیر پیشنهادی رأی بیاورد یا نیاورد.

وی با استناد به برنامه پنجم توسعه، گفت: با توجه به اینکه 4 سال از دوره وزارت دکتر قاضی زاده هاشمی در برنامه پنجم توسعه سپری شد، وزیر بهداشت باید پاسخگو باشد که چه اقداماتی برای پیشبرد مواد قانون برنامه انجام داده است.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: براساس بند (د) ماده 32 قانون برنامه پنجم توسعه؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید تا پایان سال برنامه نظام درمانی کشور را در چارچوب یکپارچگی بیمه پایه درمان، پزشک خانواده، نظام ارجاع، راهنماهای درمانی، اورژانس‌های پزشکی، تشکیل هیات امنا و بیمه های تکمیلی تهیه و جهت تصویب به هیات وزیران ارائه نماید که چنانچه این بند، مقدم بر طرح سلامت اجرایی می‌شد، اکنون بدهی 12 هزار میلیارد تومانی که کمر دولت و بیمه‌ها را شکسته است، شاهد نبودیم.

وی خطاب به وزیر پیشنهادی بهداشت و با اشاره به بندی دیگر از برنامه پنجم، گفت: آقای وزیر؛ آیا امکان دارد که قاضی صبح در دادگستری قضاوت کند و بعدازظهر برای همان پرونده به کار وکالت بپردازد؛ قاعدتاً چنین موضوعی پذیرفته نیست و شما باید پاسخگو باشید در اجرای مسئولیتی که در این رابطه در قانون برنامه به وی سپرده شده، چه اقداماتی انجام شده است.

علیرضابیگی انجام فعالیت های غیرمرتبط و تشکیل غیرقانونی شرکت‌های متعدد خصولتی را دیگر از تخلفات وزارت بهداشت در 4 سال گذشته عنوان و اظهار کرد: نخستین اشکال که به این اقدام غیرقانونی وارد است این بوده که چنین تصمیماتی بدون تصویب مجلس شورای اسلامی اتخاذ شده است و اما معاون توسعه وزارت بهداشت به دانشگاه‌ها اجازه داده است که با ترک تشریفات و بدون برگزاری مناقصه، نسبت به عقد قرارداد با شرکت‌های خصوصی اقدام کنند، در حالی که مدیران گرداننده این شرکت‌ها همان مدیران وزارت بهداشت هستند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دیوان محاسبات نیز نسبت به این اقدام، گزارشی تهیه و این شرکت ها را غیرقانونی خوانده و معاملات آنها را باطل اعلام کرده است.

وی یکی دیگر از تخلفات وزارت بهداشت را انجام سپرده گذاری در بانک های مختلف به جای پرداخت بدهی به سازمان های خصوصی و دولتی خواند و افزود: وزارت بهداشت با وجود اعلام کسری بودجه در سال های گذشته 400 میلیارد تومان در بانک های مختلف ظرف 4 سال گذشته سپرده گذاری کرده است.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هیات امنای وزارت بهداشت نسبت به واردات اقدام می‌کند که این تخلفات نیز موجب ایجاد حیات خلوت در وزارت بهداشت شده است. در حال حاضر سازمان غذا و دارو، خود واردکننده و فروشنده دارو در کشور است که در این صورت امکان فساد وجود دارد. این موارد در کمیسیون بهداشت به مسئولان ذی ربط اطلاع داده شد و آنها قول برخورد دادند. پشت این افراد به چه کسانی گرم است که هیچگونه برخوردی با آنها نمی شود؟

علیرضابیگی اضافه کرد: بسیار علاقه مندم از زبان دکتر قاضی زاده هاشمی بشنوم که نمایندگی انحصاری لنزهای داخل چشم آمریکایی آلکان متعلق به چه کسی است.

وی تاکید کرد: یکی از اصول حاکمیتی در دنیا این است که مسئولان حاکمیتی در بخش خصوصی ذی‌نفع نباشند و حضور بخش خصوصی در وزارتخانه‌ها و دولت یکی از مصادیق برجسته تعارض منافع را ایجاد می کند که این مسائل در وزارت بهداشت وجود دارد.

۹۵ درصد از برنامه ‌های وزیر بهداشت با اسناد بالادستی منطبق است
سید مرتضی خاتمی در نشست علنی عصر امروز (چهارشنبه، 25 مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی، در موافقت با وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی سلامت وظایف مختلفی از جمله نظارت، سیاست‌گذاری، ارائه خدمات و خرید خدمت را بر عهده دارد.

نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیار خوشحالم در دفاع از شخصیتی صحبت می‌کنم که از نظر علمی ممتاز و در سطح بین‌المللی با بیش از 100مقاله شناخته شده است، گفت: در مورد وزیری حرف می زنم که کارنامه‌روشن چهار ساله و تجربه گران سنگ وزارت را کسب کرده است و در یک کلام آقای قاضی زاده طرح تحول سلامت را در کشور به اجرا درآورده اند که بر اساس آن بار بزرگی از زندگی مردم برداشته شده و زیرساخت های بهداشتی و درمانی ارتقاء یافته است و همچنین برابر با یک چهارم تخت‌های بیمارستانی موجود در طرح تحول سلامت به تخت‌های بیمارستانی اضافه شده، مراکز بهداشتی و درمانی تجهیز و پرداخت هزینه از جیب مردم کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه قاضی زاده هاشمی بالغ بر 300 سفر کاری به بیش از 600 شهر و روستا داشته‌اند که اولا معنی آن تحرک، نشاط، انگیزه و ثانیا ریشه در اعتقادات او دارد، تصریح کرد: قطعا کسی که صاحب این اعتقاد است باید اینچنین انگیزه داشته باشد و همیشه در جایی بوده است که باید باشند یعنی در مرکز و کانون عملیات درسی که باحضور 33ماه حضور داوطلبانه در جنگ آموخته است.

این نماینده مردم در مجلس دهم با تأکید بر اینکه این سفرها ضمن ایجاد شناخت دقیق، کم کاری برخی مسئولان در سفر به مناطق محروم را جبران می‌کرد و همچنین با حضور در مناطق محروم فرهنگ پرداخت زکات علم را نهادینه کرده است، بیان کرد: برابر با بررسی معاونت نظارت مجلس 95 درصد از مواد برنامه وزیر منطبق و همسو با شرح وظایف، سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و برنامه ششم توسعه است.

خاتمی با بیان اینکه مولفه نظامات سلامت، برنامه ریزی، سیاست گذاری از رأس نظام سلامت تا رده‌های پایین‌تر است، گفت: خوشبختانه در برنامه ارائه شده قاضی زاده هاشمی به این موارد توجه شده که ضمن پایه‌گذاری در گذشته در برنامه آینده نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.

نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از مهمترین شاخصه‌های بهداشتی در دنیا تقویت و پیشگیری از بیماری، توجه به محرومان،عدالت در سلامت، توسعه منابع انسانی و ارتقاء سطح سلامت است که در این خصوص گام های مهمی در طرح تحول سلامت برداشته شده به گونه‌ای که در سفر رئیس سازمان بهداشت جهانی به ایران، کشور را در مسیر سلامت دانست و اظهار داشت طرح تحول سلامت قابلیت عرضه به دنیا را دارد.

خاتمی با اشاره به اینکه از مهمترین روش‌ها در کاهش بزهکاری و کاهش آسیب‌های اجتماعی ارتقاء سطح مهارت‌های زندگی است که در قالب یکی از بندهای طرح تحول دیده شده ، اضافه کرد: توجه به تکنولوژی‌های نوین، استقرار نظام ارجاع و پزشک خانواده از جمله حلقه‌های مفقوده نظام سلامت بوده که خوشبختانه با فراهم آوردن زیرساخت‌های آن در 4 سال آینده اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: به منظور بهبود سطح سلامت چندین سند ملی در ارتقاء سلامت وجود دارد که در برنامه‌های آقای قاضی زاده هاشمی مورد توجه جدی قرار گرفته است.

نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه امروزه در منابع علمی بیشترین علت بیماری‌ها را استرس می‌دانند، بیان کرد: مهمترین راه مقابله با اصلاح روش زندگی است که خوشبختانه در برنامه وزیر وجود دارد، همچنین تقویت نظارت اولویت بهداشت و درمان، تمرکز تقویت تولیت فوریت‌های پیش بیمارستانی در 4 سال گذشته مورد توجه قرار گرفته است.

خاتمی با تاکید بر اینکه تدوین برنامه های عملیاتی ایشان برگرفته از مولفه‌های علمی روز دنیا، قوانین بالادستی و برنامه ششم توسعه است، خاطرنشان کرد: جایگاه بخش سلامت توسط آقای قاضی‌زاده هاشمی 10 رتبه ارتقاء یافته و با کوله باری از تجربه قدم به میدان مسئولیت گذاشته‌اند؛ ایمان دارم که یکی از 5 رکورددار دریافت رأی اعتماد در دوره‌های گذشته این بار نیز با رأی بالایی توفیق خدمت به مردم ایران را کسب می‌کند.

انتقاد از عدم اجرای کامل نظام ارجاع در کشور
ولی ملکی در نشست علنی عصر امروز (چهارشنبه، 25 مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی، در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان گفت: در این موضوع که قاضی‌زاده هاشمی وزیر توانمند، تخصصی و علمی است شکی نیست اما مواردی گوشزد می‌شود که زیبنده یک کارگزار اسلامی نیست.

نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بر اثر نظرسنجی از 4 هزار و 417 نفر، 89 درصد متخصصان پزشکی موافق عملکرد قاضی زاده هاشمی نبوده اند، افزود: یکی از اصول مدیریت کارآمد و موثر جلب رضایت ذینفعان است که وزیر بهداشت در این بخش ناکام بوده است.

وی ادامه داد: وزیر از لحاظ علمی و مادی بی‌نیاز بوده و با منت وزیر شده است اما ابزار ریاست سعه صدر است که قاضی‌زاده هاشمی تحمل نظر مخالف را ندارد و این موضوع بر اساس شواهد از کانال‌های مختلف اثبات شدنی است.

ملکی با بیان اینکه قضاوت و واکنش سریع در برابر کسانی که مسائل و مشکلات خود را بیان می‌کنند از جمله مشکلات قاضی‌زاده هاشمی بوده که زیبنده یک کارگزار اسلامی نیست، یادآور شد: اگر این موضوع اصلاح شود قطعاً در کنار توفیقاتی که بوده وزیر می‌تواند موثرتر عمل کند چرا که کار پزشکی با افرادی ارتباط دارد که یا بیمار هستند و یا بیمار دارند.

نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: حرمت شکنی در جامعه پزشکی به دلیل اعمال مدیریت غیراصولی و عدم تعادل در رفتار با پزشکان مراجعه کننده و همکار از جمله ایرادات قاضی زاده هاشمی بوده که گزارش‌های آن موجود است در حالی که پیامبر اکرم (ص) محور اکمال رسالت خود را اخلاق‌مداری قرار داده است.

وی ادامه داد: وجود تبعیض آشکار در وزارتخانه و عدم توجه به شایسته‌سالاری مخصوصا کسانی که در امتحانات و گزینش‌های علمی قبول شده‌اند در وزارت بهداشت به چشم می‌خورد.

ملکی اظهار کرد: زمانی که رتبه‌های اول در تخصص و یا فوق تخصص کنار زده می‌شوند به دلیل اینکه هیأت علمی در رده بالاتری قرار بگیرد تبعیض آشکار است و افرادی هستند که چند سال نفر نخست آزمون شده اند اما بدون محاسبه کنار گذاشته شده اند که بسیار ناپسند است؛ اگر شایسته‌سالاری در سیستم حاکم شود حق نفرات نخست است که در آزمون‌ها شرکت کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه تاکنون نظام ارجاع به صورت کامل اجرا نشده است، افزود: برای جلوگیری از سرگردانی بیماران و عدم تحمل قانون نظام ارجاع به تصویب رسیده است اما وزارت بهداشت با رفتار سلیقه‌ای از اجرای کامل آن سر باز زد و از این طریق ضمن هدررفت وقت و عمر بیماران و همراهان سبب تحمیل هزینه‌های فراوان به کشور شده است.

وی با انتقاد از عدم اجرای کامل پزشک خانواده ادامه داد: برای ریشه‌یابی و تعیین پرونده برای افراد از مبادی اولیه تا پایان پزشک خانواده مطرح شد اما به اجرای آن توجه نشد و کنار گذاشته شد اما مطالبه مجلس این بوده که این قانون اجرا شود.

نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: به علت عدم اجرای مدیریت اصولی بر منابع مالی و توجه ویژه به جیب کسانی که درآمدهای ماهیانه میلیاردی دارند با تأخیر در پرداخت بیمه سلامت و تأمین اجتماعی نزدیک به 20 هزار میلیارد بدهی در وزارت بهداشت ایجاد شده است که در برنامه ششم توسعه مجلس برای جبران آن از طریق اوراق قرضه به وزارت بهداشت مجوز داد.

وی ادامه داد: چرا بدون پشتوانه مالی کشور را بدهکار کرده و 8 هزار میلیارد تومان بیمه سلامت و 8 هزار میلیارد تومان برای بیمه تأمین اجتماعی هزینه شد و چرا از جیب کارگری که ماهیانه یک میلیون تومان حقوق دریافت می‌شود به جیب کسانی که درآمد یک میلیاردی دارند ریخته شد و تأمین اجتماعی از این طریق زمینگیر شد.

ملکی با بیان اینکه درآمد یک میلیارد تومانی مساوی با درآمد هزار کارگر با حقوق یک میلیون تومانی بوده که در این موضوع اهمال صورت گرفته است، اظهار کرد: چرا راهنمای بالینی اجرا نشده است در حالی که در برنامه ششم دولت موظف شد که این قانون را اجرایی کند البته از گذشته این قانون وجود داشته است.

این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به اینکه تأخیر یک ساله در پرداختی پزشکانی که در مناطق محروم خدمت می کردند، رخ داده است، افزود: این مسئله برای کسانی که در وزارتخانه درآمدهای آنچنانی دارند اتفاق نیفتاده اما برای کسانی که در مناطق محروم فعالیت می‌کنند وجود دارد که این مسئله تبعیض آشکار است.

وی با بیان اینکه ممکن است کسانی که درآمد مکفی دارند به تأخیر پرداختی‌ها توجه نکنند، ادامه داد: افرادی که در مناطق محروم با حدود 4 الی 5 میلیون حقوق زندگی می‌کنند چگونه می‌توانند با عدم دریافت یک ساله حقوق زندگی خود را تأمین کنند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تبدیل مجموعه وزارت بهداشت به وزارت با شائبه ویژه‌خواری و رانت خواری و رابطه ای گوشه‌ای از مسائل و مشکلات وزارت بهداشت و درمان است که اگر قاضی‌زاده‌هاشمی رأی آورد رفع این مشکلات را باید سرلوحه کار خود قرار دهد.

برنامه قاضی زاده هاشمی منطبق با اسناد بالادستی و سیاست‌های رهبری
غلامرضا تاجگردون در نشست علنی امروز ( چهار شنبه، 25 مردادماه ) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی بهداشت ودرمان در موافقت با ایشان، گفت: از باب وظیفه ساختار سازمانی در مجلس یادآور می شوم که طرح تحول سلامت که توسط هاشمی اجرا شد، توسط مجلس تدوین شد.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: با آغاز کار دولت در مجلس گذشته مجلس با قوت در برنامه ششم، احکام دایمی و سایر فعالیت ها به ویژه در بودجه طرح مذکور را ادامه دادیم.

وی افزود: روزی که طرح را تصویب و برای اجرا به دولت ارائه کردیم یک درصد از مالیات بر ارزش افزوده را اضافه کردیم تا دولت بتواند این طرح عظیم را اجرا کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: زمانی که این طرح را تصویب کردیم آگاه بودیم که این طرح نیاز جامعه بوده و مناطق محروم کشور و مردم چه سهمی از درآمد خود را صرف بهداشت و درمان می کنند و این سهم توسط سایردرآمدها قابل جبران نبود بنابراین ناگزیر بودیم همکاری لازم را با مردم داشته باشیم.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس دهم، یادآور شد: زمانی که سهم مردم در بستری قریب به 20 تا 25 بوده امروز نزدیک به 5 درصد رسید باید همیشه این موضوعات را به یاد داشته و امروز نباید به دلیل مشکلات کوچک این طرح عظیم را که بسیاری از کشورهای پیشرفته در اجرای آن موفق نبوده اند را زیر سوال برد.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، افزود: درآمدهای پایدار بسیار مناسبی را از یک درصد و 5 درصد تصویب کردیم و دولت نیز علی رغم تمامی کاستی ها در منابع همکاری مناسبی را به عمل آورد و آن را اجرا کرد.

وی خطاب به نمایندگان مجلس یادآور شد: امروز خوشحال هستم که حتی یک درصد خطا در برنامه قاضی زاده هاشمی وجود نداشته و این برنامه به طور کامل منطبق با اسناد بالادستی، احکام و سیاست های کلان برنامه ششم، بودجه و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: افتخار می کنم که در گزارش دیوان محاسبات از تفریغ بودجه سال 94 خطایی را از حیث عملکرد در این حجم سنگین منابع در بحث بهداشت و درمان نداشتیم.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس دهم، ادامه داد: هماهنگی بین اسناد بالادستی از جمله افتخارات قاضی زاده هاشمی در بحث بهداشت و درمان و طرح تحول سلامت بود.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اختلافات میان وزارت تعاون و وزارت بهداشت، گفت: انتظار می رود اختلافات میان این دو وزارتخانه رفع شود تا بدون دغدغه بتوان طرح های حوزه سلامت را به پیش برد.

وی با بیان اینکه قاضی زاده هاشمی به خوبی می تواند مشکلات را شناسایی و رفع کند، گفت: اعتراف می کنم در این چند سال اخیر که به عنوان رییس کمیسیون برنامه و بودجه در مجلس خدمت می کنم قاضی زاده هاشمی به طور مداوم دنبال رفع مشکلات بودجه ای وزارت خانه بود.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس دهم، با بیان اینکه رفتار حسنه قاضی زاده هاشمی در برخورد با مستضعفان و محرومان و دردکشیده ها قابل ستایش است، تصریح کرد: به دلیل خوشنود کردن محرومان امروزه ما از شما خوشنود هستیم زیرا آنچه که برای مهم است خوشنودی و رضایت مردم است نه خوشنودی خواص و از اینکه فعالیت ایشان موجب شد که عموم مردم خوشنود شوند و سهم درمان از جیب مردم کاهش یابد سپاسگزاریم.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه سهم واردات دارو به شدت کاهش یافته است، گفت: دارو و کالاهای پزشکی رتبه بندی شده و کسی به راحتی نمی تواند اقدام به واردات دارو کند.

کاهش ۱۶ درصدی پرداختی از جیب مردم/مشکلات حوزه بیمه با تدابیر رئیس جمهوری برطرف می شود
سید حسن قاضی زاده هاشمی در نشست علنی نوبت عصر امروز (چهارشنبه، 25 مردادماه) مجلس شورای اسلامی با درود و رحمت بر شهیدان و خانواده آنان، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای دوران دفاع مقدس، مدافعین حرم، جانبازان، ایثارگران و شهدای مجلس شورای اسلامی و شهدای جامعه پزشکی و پیراپزشکی گفت: رحمت الهی را برای همه کسانی که در 4 سال گذشته به ما کمک کردند خواستارم. 4 سال گذشته به رسم همه ادوار در محضر همه نمایندگان برنامه دولت یازدهم را ارائه نمودم برنامه ای که با همیاری جمعی از خردمندان و صاحب نظران حوزه سلامت تدبیر شده بود.

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان تصریح کرد: امروز نیز برای اخذ رأی اعتماد از محضر نمایندگان ملت با کارنامه 4 ساله توفیق حضور در مجلس را پیدا کردم. 4 سال گذشته با همه تلخی ها و شیرینی ها به سرعت سپری شد لذا به طور یقین شما حامیان سلامت به ویژه 76 نماینده که در دوره قبل حضور داشتند در پی استماع گزارش عملکرد اینجانب بوده و متعاقب آن همه نمایندگان مجلس دهم انتظار ارائه برنامه 4 ساله دوم را خواهند داشت.

وی افزود: دستاوردهای دوره گذشته که در قالب طرح سلامت و سایر برنامه ها و اقدامات اصلاحی و توسعه ای به واسطه تلاش جهادگران که بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و رؤسا و مدیران دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان های وابسته به پشتوانه امدادهای الهی و حمایت مقام معظم رهبری و رئیس جمهور و رؤسای قوای مقننه و قضایی مراجع و بزرگان و ائمه جمعه و نمایندگان در مجلس و همدلی اعضای هیأت دولت جامعه خدمات پزشکی و پیراپزشکی حاصل شد در بسیاری از موارد کم نظیر و به عنوان تجربیات موفق نظام سلامت قابل ارائه به جامعه جهانی است.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: در دولت یازدهم گردوغبار کم توجهی از چهره رنجور بهداشت و درمان زدوده شد در حوزه سلامت به گفتمان قالب و اولویت دار دولت و برگ حاکمیت توجه شد تا جایی که علیرغم کاستی ها می توان دولت یازدهم را دولت سلامت محور نامید.

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان با اشاره به بخش هایی از کارنامه 4 ساله قریب به 500 هزار زن و مرد تلاش گر و خستگی ناپذیر را در دومین وزارتخانه پرجمعیت کشور که بیش از سایر وزارتخانه ها کار و تنوع برای ارائه خدمت دارد، گفت: این وزارتخانه مسئولیت خطیر سلامت ایرانیان را بر دوش دارد در طول 4 سال گذشته با حفظ و ارتقاء سلامت مردم ایران و امانتداری صادق بودیم لذا با مطالعه و مشورت برای اجرای قانون برنامه پنجم و با وقت گذاری و پاکدستی و انجام کار حرفه ای و غیرنمایشی و رعایت نظم و انضباط سبب ارتقاء شاخص های درمانی کشور شده ایم و سلامت مردم را در همه زمینه ها طلب کردیم.

قاضی زاده هاشمی افزود: هنگامی که دولت یازدهم کار خود را آغاز کرد پرداخت بیش از 56 درصد هزینه های سلامت از جیب مردم کشور را در زمره 40 کشور دنیا قرار داد در حالی که این شاخص در 2 برنامه چهارم و پنجم توسعه مورد حمایت قانونگذار قرار گرفته و بهبود آن را تا 30 درصد به دولت های وقت تکلیف کرده بودند.

وی ادامه داد: اینک به استناد بررسی های مرکز آمار ایران مفتخریم این رقم به کمتر از 39 درصد کاهش یافته است لذا کاهش 16 درصدی از میزان پرداخت مستقیم مردم طی کمتر از 3 سال در هیچ جای دنیا سابقه ندارد به ویژه زمانی که متوجه شویم برای کاهش هر یک درصد 790 میلیارد تومان باید هزینه شود که این دولت توانست با کمتر از یک سوم به این توفیق دست یابد.

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان یادآور شد: با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قریب به 11 میلیون نفر با پرداخت حق بیمه توسط دولت تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و امروز می توان ادعا کرد که هر ایرانی متقاضی بیمه سلامت صرف نظر از توانایی پرداخت بیمه می تواند تحت پوشش قرار گیرد.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اظهارات برخی از نمایندگان مبنی بر وضعیت بحرانی بیمه ها گفت: این وضعیت مرتبط با بیمه همین بخش است زیرا 11 میلیون نفر بیمه شدند و طبق آمار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نزدیک به 85 درصد درآمد این افراد کمتر از یک میلیون تومان بود.

وی تصریح کرد: یکی از دلایل مشکلات بیمه ها غیر از تأمین اجتماعی، از سال جاری در بودجه سالیانه سرانه برای این افراد در نظر گرفته شده بدین معنی که سفره ای در طول 2 سال و نیم گذشته بدون سرانه پهن شده بنابراین کاملا روشن است که صورتحساب ها با مشکل روبه رو می شود البته یقین دارم در دولت دوازدهم با تدابیر پیش بینی شده رئیس جمهور این وضعیت ادامه نخواهد داشت.

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان ادامه داد: در مدت اخیر زیرساخت های بهداشتی در قالب ساخت خانه های بهداشت و پایگاه های بهداشت و 24 هزار تخت بیمارستانی مورد توجه قرار گرفته است فرصت های بی نظیری برای خرید راهبردی و نظام ارجاع فراهم شده است.

قاضی زاده هاشمی افزود: در حیطه آموزش و پژوهش با هدف مرجعیت علمی در منطقه و به لطف بهره مندی و همکاری برجسته هیأت های علمی و با طراحی و اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی تحولات چشم گیری عاید ما شد. توسعه راهبردی و هدفمند و مأموریت گرا شدن دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی پزشکی، اجرای برنامه آمایش سرزمینی، تمرکززدایی و ارتقاء توانمندی دانشگاه ها، بین المللی سازی آموزش در حوزه پزشکی، توسعه آموزش عالی و افزایش 30 درصدی ظرفیت پذیرش رشته های پزشکی و دندان پزشکی و تخصصی از جمله این توفیقات است.

وی یادآور شد: بومی گزینی در کنکور سراسری با اولویت مناطق محروم و روستاها و استقرار نظام ثبت بیماری های برای بیش از 40 برنامه ملی از بزرگ ترین توفیقات دولت از 4 سال گذشته است.

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایران در منطقه رتبه اول تولید علم در رشته پزشکی را دارد و در استنادات علمی رتبه اول را کسب کرده است، همچنین در 4 سال گذشته 30 درصد به تعداد مقالات ایرانی اضافه شده است البته شاید نمایندگانی که در دوره قبل در مجلس حضور داشتند سردرگمی و مراجعات مکرر مردم برای دریافت داروهای ضروری در سال های 90 و 91 را دیده باشید.

قاضی زاده هاشمی افزود: امروز تعداد داروهای کمیاب به کمتر از 30 قلم در کشور رسیده است، همچنین میزان واردات دارو به رقم یازده میلیون بیمه شده در این دولت نسبت به قبل 400 میلیون دلار کاهش پیدا کرد از سوی دیگر سهم داروهای تولید داخل از کل بازار دارویی که حدود 60 درصد در سال 91 بود به 70 درصد در سال 95 افزایش پیدا کرد، همچنین میزان صادرات به 2 برابر افزایش پیدا کرد بنابراین به طور میانگین در هر ماه 2 داروی جدید وارد بازار شده است.

وی ادامه داد: در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی همیشه حرف و حدیث هایی وجود داشته است بنابراین هر فردی هر مدرک و سندی در این خصوص دارد به دستگاه قضایی ارائه دهد بنابراین ما در برابر قانون تابع هستیم باید تاکید کنم که در طول 2 سال گذشته حاشیه سازی در این حوزه بسیار زیاد بود، در همه دولت ها چندین مسئول در حوزه غذا و دارو تغییر پیدا می کردند اما در این دولت شاهد موفقیت های فراوانی در این حوزه بوده ایم.

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: نسبت به فساد حساس هستم و اگر کسی در این خصوص مدرک و سندی دارد می تواند ارائه کند هرچند که اشکالات مدیریتی در این حوزه وجود دارد که امیدواریم این اشکالات در دولت دوازدهم مرتفع شود.

قاضی زاده هاشمی در خصوص تعارض منافع و سوالات مطرح شده نمایندگان در این باره افزود: این موضوع به آن معنا است که در بخش بهداشت و درمان از مهندس و در وزارت دادگستری از یک پزشک استفاده شود یا اینکه در حوزه راه و ساختمان از یک متخصص علوم سیاسی استفاده گردد اما مهم این است که از فساد جلوگیری شده و خوشبختانه در حال حاضر در هر وزارتخانه یک فرد مرتبط با حوزه کاری خود تعیین شده است.

وی با اشاره به موضوع شایسته سالاری در اظهارات مخالفان گفت: شایسته سالاری به معنای آن است که هر فردی در جایگاه خود فعالیت کند، افتخار می کنم که در این دولت افرادی که در حوزه بهداشت و درمان فعالیت می کردند در طول تاریخ ایران به لحاظ علمی بی نظیر هستند، همچنین از وزرای دولت قبل آقایان فاضل، ملک زاده و دانش جعفری در این دوره کمک های بسیاری به وزارت بهداشت و درمان کردند.

قاضی زاده هاشمی در خصوص بحث سپرده گذاری در حساب های دانشگاه ها تصریح کرد: برخی نمایندگان صحبت از سپرده گذاری 400 میلیون تومانی در حساب های دانشگاه ها می کنند، در حال حاضر 625 بیمارستان در کشور فعالیت کرده که حدود 120 هزار پرسنل در این بیمارستان ها کار می کنند که متاسفانه هیچ ردیف پرداختی ندارند بنابراین اگر حقوق یک ماه این افراد را حساب کنیم مبلغی به میزان 350 میلیارد تومان می شود که بیمارستان برای اداره امور خود باید میزانی را به عنوان سپرده در حساب های خود داشته باشد.

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: مسئولیت های هیات امنا با قدرت پیگیری شده و برخی شرکت ها در دولت گذشته درست شده و در حال حاضر فشارهایی به برخی افراد فاسد و در پشت پرده این شرکت های تجهیزات پزشکی وارد شده و در این شرایط از هیات امنای ارزی شکایت می کنند مگر این هیات امنا مصوب مجلس نیست؟ مگر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص اظهار نظر دیوان محاسبات تاکید نکردند که این دستگاه علیرغم همه گستردگی و با دارا بودن صندوق های بسیار جزء پاک ترین ها بوده است.

وی گفت: هیات امنا نه تنها حیاط خلوت نیست، همچنین باید تاکید کرد که برخی مطالب مخالفان از روی اطلاع نیست و باید گفت که حقوق پرداخت شده به بنده در این دولت از دانشگاه و حدود 3 میلیون و 270 بوده است، در عین حال به هیچ کار اقتصادی جز حرفه اصلی خودم در طول سالیان گذشته نپرداخته ام، نه شرکت نه زمین نه ساخت و ساز و نه هیچ چیز دیگری در فعالیت های بنده وجود ندارد. فرزندان من هنوز راه وزارت بهداشت را بلد نیستند و از میان برادران، خواهران و فامیل من و تنها یکی از برادرانم سه نوبت و کمتر از یک ساعت در وزارتخانه حضور داشته است.

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به نامه حضرت علی (ع) خطاب به مالک اشتر، گفت: در مطلع این نامه آمده است "ای مالک بدان که تو را به بلادی فرستادم که پیش از تو دولت ها دیده، برخی دادگر و برخی ستمگر و مردم در کارهای تو به همان چشم می نگرند که تو در کارهای وادیان پیش از خود می نگری و درباره تو همان گویند که تو درباره آنها می گویی و نیکوکاران از انچه خداوند درباره انها بر زبان مردم جاری ساخته می توان آنها را شناسخت. باید بهترین اندوخته ها در نزد تو اندوخته کار نیک باشد" لذا با علم به مشکلات و سختی راه در صورت کسب اعتماد نمایندگان مردم تلاش خواهم کرد تا رضایت مردم شریف ایران اسلامی فراهم شود.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: خداوند می داند برای کسب مقام و موقعیت و هوای نفس دوباره به میدان نیامده ام و برای دین خداوند و خدمت به برگزیده ترین مخلوقات آماده تلاش هستم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *