رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

چند اشتباه رایج که هنگام طبخ مرغ مرتکب می شویم

18:02 - 21 مرداد 1396
کد خبر: ۳۳۸۲۱۲
طبخ مرغ، به نظر کار راحتی می آید اما اگر چند نکته را رعایت نکنید اصلا طعم خوشمزه ای به خود نمی گیره و حتی بوی ضخم مرغ می دهد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، همان اندازه که مرغ خوشمزه بسیار دلچسب است، مرغی که خوب پخته نشود و بوی بدی بدهد، میتواند از کدبانویی شما بکاهد. با هم به بررسی مواردی می پردازیم که در حین پختن مرغ نباید آنها را انجام دهید.

در آب نمک نخواباندن گوشت

 

همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.

 

پختن مرغ از طرف غلط

 

برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه مرغ بزرگ ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.

 چند اشتباه رایج که هنگام طبخ مرغ مرتکب می شویم

سرخ نکردن پوست مرغ

 

می توان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتی مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود.

 

 

 

دور ریختن بعضی از قسمت های مرغ

 

دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد.

 

 

 

بلافاصله خوردن مرغ آماده

 

همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشتری پس می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود.

 

منبع: پارسینه

 

 انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *