نماز و دعای روز بیست و هشتم ماه رمضان/ ثواب بسیار زیاد اعتکاف در دهه آخر ماه میهمانی خدا

9:01 - 02 تير 1396
کد خبر: ۳۲۱۳۱۴
یک کارشناس مذهبی با اشاره به نماز و دعای روز بیست و هشتم ماه رمضان از ثواب بسیار زیاد اعتکاف در دهه آخر این ماه مبارک سخن گفت.
ماه رمضانامین مولایی کارشناس مذهبی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: اعتکاف عمل بسیار ارزشمندی است که انجام دادن آن در برخی ماه‌ها نسبت به دیگر ماه‌ها از ارزش بیشتر و جایگاه بالاتری برخوردار است که ماه‌های رجب و رمضان از جمله این ماه‌ها به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: پیامبر اکرم (ص) دهه آخر ماه مبارک رمضان را بسیار گرامی می‌داشتند و در این زمان خیلی بیشتری از زمان‌های دیگر به عبادت و راز و نیاز با پروردگار می‌پرداختند و حتی براساس یک روایت، ایشان در دهه پایانی ماه میهمانی خدا، بستر خود را جمع می‌کردند تا بتوانند حواس و تمرکز خود را به عبادت با خدا اختصاص دهند.

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: یکی دیگر از دلایل عبادت‌های بیشمار خاتم پیامبران (ص) در ماه رمضان، این است که با توجه به مشخص نبودن شب قدر در میان شب‌های نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان، ایشان تمام تلاش خود را به کار می‌گرفتند تا مبادا چنین شب بزرگی را که تقدیر یک ساله انسان‌ها در آن رقم می‌خورد را از دست بدهد.

وی اظهار کرد: اگر در میان مومنان فردی شرایط و توانایی اعتکاف در دهه آخر ماه میهمانی خدا را داشته باشد، شایسته است این عمل نیکو را به جای بیاورد و ثواب بسیار زیادی را در کارنامه اعمالش به ثبت برساند.

مولایی توضیح داد: خواندن این دعا در روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان بسیار سفارش شده است:

"بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ وفّر حظّی فیهِ من النّوافِلِ واكْرِمْنی فیهِ بإحْضارِ المَسائِلِ وقَرّبِ فیهِ وسیلتی الیكَ من بینِ الوسائل یا من لا یَشْغَلُهُ الحاحُ المُلِحّین .

خدایا زیاد كن بهره مرا در آن از اقدام به مستحبات و گرامى دار در آن به حاضر كردن و یا داشتن مسائل و نزدیك گردان در آن وسیله ‌ ام به سویت از میـان وسیله‌ها اى آنكه سرگرمش نكند اصرار و سماجت اصراركنندگان."

وی خاطر نشان کرد: خواندن نمازی 6 رکعتی به گونه‌ای که در هر رکعت سوره حمد، صد مرتبه آیة الکرسی ، صد مرتبه سوره توحید و صد مرتبه سوره کوثر خوانده شود و همچنین صد مرتبه صلوات فرستادن پس از پایان نماز در شب بیست و هشتم ماه رمضان فضیلت بسیاری دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *