تسهیلات پرداختی باید مورد ارزیابی قرار گیرد / تسهیلات نقدی نوش داروی صنعت نیست

14:07 - 30 خرداد 1396
کد خبر: ۳۲۰۹۵۷
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با اشاره به پرداخت تسهیلات نقدی توسط دولت به واحدهای صنعتی، گفت: تنها پرداخت تسهیلات نقدی راه‌گشای صنعت نخواهد بود و اگر قرار است تنها تسهیلات مالی و نقدی در اختیار صنعت قرار گیرد باید پرداخت تسهیلاتی که قبلا انجام شده مورد ارزیابی قرار گیرد.
تسهیلات پرداختی باید مورد ارزیابی قرار گیرد / تسهیلات نقدی نوش داروی صنعت نیست مهدی پورقاضی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد با بیان این که تنها پرداخت تسهیلات نقدی راه‌گشای صنعت نخواهد بود، اظهار کرد: بالا بردن نقدینگی واحدهای تولیدی و صنعتی کار درستی بوده اما اگر قرار است تنها تسهیلات مالی و نقدی در اختیار صنعت قرار گیرد باید پرداخت تسهیلاتی که قبلا انجام شده مورد ارزیابی قرار گیرد.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران افزود: این ارزیابی باید به گونه‌ای باشد که مشخص شود تسهیلاتی که در دوره قبل پرداخت شده چقدر توانسته به واحدهای صنعتی و تولیدی کمک کند و تا چه میزان بنگاه‌های اقتصادی را با رونق رو‌به‌رو کرده همچنین باید به این نکته‌ توجه کرد که تا چه میزان این تسهیلات بازگردانی شده است.

وی با اشاره به این موضوع که بررسی‌ها نشان میدهد این پرداخت تسهیلات تاثیری بر رونق بنگاه‌ها نداشته است، گفت: بررسی‌ها و مشاهدات نشان می‌دهد که پرداخت تسهیلات نقدی به بنگاه‌های اقتصادی تاثیری در ایجاد رونق در این بنگاه‌ها نداشته زیرا بخش کوچکی از مشکلات صنعت با تسهیلات نقدی حل می‌شود.

این فعال اقتصادی بزرگترین مشکل واحدهای صنعتی را رقابت پذیر نبودن آن‌ها دانست و خاطر نشان کرد: بنگاه‌های اقتصادی در بحث رقابت پذیری بسیار ضعیف هستند و برای ایجاد این رقابت پذیری از سوی دولت هیچ گونه راهکار و برنامه‌ای ارائه نشده است.

پورقاضی ادامه داد: مسئولین نباید از پرداخت تسهیلات به صورت نقدی انتظار معجزه داشته باشند و باید این امر را در نظر داشته باشند که این تسهیلات نمی‌تواند به صورت آنی وضعیت بازار را تغییر داده و رونق اقتصادی ایجاد کند. 

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با توجه به گذشت ماه‌ها از اجرایی شدن دور اول طرح رونق و پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی این واحدها باید توسط وزارت صنعت،معدن و تجارت مورد بررسی قرار گیرند و بانک‌های تسهیلات دهنده باید اعلام کنند که چه میزان از اقساط این واحدها به بانک بازگردانی شده است.

وی در ارتباط با راهکارهای عملی دیگر برای رونق بخشیدن به واحدهای صنعتی، اظهار کرد: بخش‌های مختلف صنعتی باید آسیب شناسی شده تا بتوان یک استراتژی بخشی و استراتژی کلی صنعتی تدوین کرد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *