آموزش پخت سوپ جو با شیر

19:51 - 08 خرداد 1396
کد خبر: ۳۱۴۱۵۶
سوپ جو با شیر یکی از غذاهای مقوی است که روزه داران می توانند هنگام افطار تناول کنند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، سوپ جو با شیر یکی از غذاهای مقوی است که روزه داران می توانند هنگام افطار تناول کنند. در اینجا قصد داریم نحوه تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

گام ۱

مواد لازم

جعفری خرد شدهبه میزان لازم

آرد یک دوم پیمانه

جو پوست کنده یک لیوان

شیر نیم لیتر

شیر یک لیتر

خامه ۲ قاشق غذاخوری

آرد ۲ قاشق غذاخوری

خامه ۵۰ گرم

کره ۵۰ گرم

آب مرغ به میزان لازم

هویج ۳ عدد

گام ۲

توجه داشته باشید که میزان جو برای هر بشقاب سوپ خوری یک مشت کوچک است. بر همین اساس ابتدا جو را اندازه گیری و سپس خیس کنید. اگر جو شب تا صبح خیس بخورد، سوپ طعم و قیافه بهتری پیدا می کند.

بعد از خیس خوردن جو را درون قابلمه استیل یا سرامیکی بریزید و چند برابر آن رویش آب بریزید.

گام ۳

اگر از قبل آب مرغ آماده دارید از آن برای پخت جو استفاده کنید و در صورت نبودن آب مرغ می توانید تکه های مرغ را درون قابلمه با جو بپزید. در اینصورت هم مرغ با جو پخته می شود که طعم بسیار خوبی به جو خواهد داد.

استفاده از عصاره های آماده هم بسیار گزینه مناسبی است. عصاره قلم گوساله نیز سوپ شما را بسیار خوشمزه می کند.

گام ۴

هویج طعم سوپ شما را شیرین می کند. پس فراموش نکنید که میزان هویج باید به اندازه ای باشد که رنگ و آب زیبایی به سوپ بدهد. بنابراین هویج را به میزان لازم در نظر بگیرید. هویجها را نگینی خرد کنید و زمانیکه جو مرحله آخر پخت را طی میکرد به آن اضافه کنید.

گام ۵

اینک زمان آماده کردن سس سفید سوپ است که در واقع طعم دهنده اصلی سوپ به حساب می آید. برای همین چگونگی پخت آن بسیار حائز اهمیت است.

ابتدا کره را در قابلمه آب کنید و آرد را در کره سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. اینک به آرامی و مرحله به مرحله شیر را به آرد اضافه کنید و همزمان با همزن دستی هم بزنید تا مطمئن شوید کاملا با هم مخلوط شده اند و گلوله ای در آرد باقی نمانده. نمک و ادویه و مقدار کمی زردچوبه به سس اضافه کنید. توجه کنید که غلظت سس شما باید شبیه به ماست غلیظ باشد.

گام ۶

زمان اضافه کردن سس به سوپ حدودا نیم ساعت قبل از سرو سوپ می باشد. زمانیکه سس را اضافه کردید با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد در سوپ گوله نشود.

گام ۷

جعفری خرد شده را در پایان کار و هنگام سرو سوپ اضافه کنید تا رنگ سبز زیبای آن سوپ شما را بیاراید.

نکات و هشدارها

سوپ جو را می توان هم با آب مرغ و هم با آب گوشت پخت اما باید بدانید که آب قلم گوساله بسیار طعم بهتری به سوپ می دهد.

توجه کنید که هرچه سوپ را کمتر هم بزنیم احتمال ته گرفتن سوپ کمتر خواهد بود.

منبع: تبیان


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *