برگزاری آزمون و مصاحبه پرستاران اعزامی به حج

13:47 - 06 خرداد 1396
کد خبر: ۳۱۳۲۹۵
دسته بندی: جامعه ، عمومی
معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: مصاحبه علمی و عملی پرستاران اعزامی به حج روز پنجشنبه برگزار می‌شود.
 پرستارانبه گزارش گروه جامعه ،پیرحسین کولیوند بیان کرد: هر سال از بین پرستاران مشتاق خدمت به ضیوف الرحمن، تعدادی که سابقه تشرف به عمره و عتبات داشته و نمرات ارزشیابی خوبی نیز دارند انتخاب و از بین آنان کادر پرستاری حج انتخاب می‌شود. 

وی افزود: این پرستاران در سایت مرکز پزشکی حج و زیارت ثبت‌نام کرده‌ و توفیق خدمت به زائران امام حسین(ع) در کربلای معلی و عتبات عالیات با عملکرد خوب را نیز داشته‌اند.

دعوت از اعضای کمیته پرستاری مرکز حج و زیارت برای انجام مصاحبه

کولیوند اظهار داشت: برای انجام مصاحبه از اعضای کمیته پرستاری مرکز حج و زیارت دعوت شد تا بر اساس استاندارهای لازم، پرستاران را برای اعزام به عربستان انتخاب کنند.

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت با اشاره به انتخاب دقیق‌تر و سخت‌گیرانه تر نیروهای پرستاری برای اعزام به حج تمتع امسال، افزود: باتوجه به افزایش تعداد زائرین حج سال جاری و عدم افزایش سهیمه نیروهای بهداشتی و درمانی، امسال مجموع پرستارانی که امکان اعزام به حج را خواهند داشت همانند سالهای قبل خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به مشاهدات مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر از شرایط مدینه و مکه نظیر افزایش حجم پیاده روی زائران، مسیر توقف اتوبوس‌ها تا مسجد الحرام، همچنین ساخت و سازهای در حال انجام اطراف مسجد النبی و نیز سخت شدن شرایط برای زائران به ویژه برای زائرانی با سن بالا، سعی بر این شد تا تدابیر خاصی برای انتخاب پرستاران اندیشیده شود.

ترکیب اعزام پرستاران با تجربه و سال اولی 90 به 10 درصد است

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت افزود: همواره سعی کرده ایم تا از برخی انحصارهای خاص در انتخاب پرستاران خارج شویم و کار به صورت توزیع کشوری انجام شود. 

وی ترکیب اعزام پرستاران با تجربه و سال اولی را 90 به 10 درصد عنوان کرد و گفت: امسال با توجه به وضعیت خاص حج به دلیل یک سال تعطیلی، نمی‌شود همانند سالهای گذشته نیروهای سال اولی بیشتری اعزام شود.

پرستاران به عنوان حاجی اعزام نمی‌شوند

کولیوند تاکید کرد: البته این نکته نیز باید گفته شود که مثلاً اگر کسی ۲ یا ۳ بار به حج اعزام می‌شود و در ایام تمتع شرکت می‌کند به این معنا نیست که هر بار اعمال حج را بجا می آورد؛ بلکه تنها همان سال اول این اعمال به جا آورده می‌شود و این افراد یک عمره مفرده‌ای را به جا می آورند و بقیه وقتشان صرف خدمت رسانی به زائران می شود و اصلا به عنوان حاجی اعزام نمی شوند.

وی اضافه کرد: برای این گزینش شاخصه‌هایی نظیر دفعات تشرف، توزیع استانی، سطح علمی، میزان مهارت‌های فردی و اخلاق و نیز ارتباط مناسب با بیماران در نظر گرفته می‌شود. 

کولیوند افزود: با توجه به تاکیدهای همیشگی نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در نوع خدمت رسانی مطلوب به زائرین، تمام سعی خود را بکار می بریم که نیروهایی که شهره اخلاق، ارتباط، تحرک و پویایی هستند به عنوان افراد با تجربه به حج اعزام شوند.
 

برچسب ها: حج

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *