طرز تهیه نان خرمایی

1:57 - 10 فروردين 1396
کد خبر: ۲۹۳۸۶۱
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نان خرمایی را به شما آموزش دهیم .
طرز تهیه نان خرماییبه گزارش گروه فضای مجازی،  در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نان خرمایی را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم:
 آرد: 800 گرم ، خرمای چرخ‌شده: 400 گرم، شیر: یک لیوان ، تخم‌مرغ: 4 عدد، دارچین: یک قاشق مربا‌خوری ، کنجد: به میزان لازم ، زرده تخم‌مرغ: یک عدد ، شکر: یک پیمانه ، روغن مایع: یک لیوان ، پودر خمیر مایه: 2 قاشق غذا‌خوری ، آب ولرم: یک پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا پودر خمیر مایه را با آب گرم و یک قاشق شکر مخلوط کنید و در جای گرم بگذارید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.

تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف گود بشکنید و با شیر و روغن و بقیه شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شده و صاف و یک‌دست شود.

مایه خمیر عمل آمده را به مواد بیفزایید. آرد را الک و کم‌کم اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد.

خمیر را در ظرف درداری بگذارید و یک ساعت به آن استراحت دهید. خرما را هم چرخ کنید. برای طعم و عطر آن می‌توانید از دارچین یا پودر هل استفاده کنید.

فر را از قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر‌ها را باز کنید و از خرما داخل خمیر بگذارید و آن را لوله کنید. طوری که مواد خرما کاملا لا‌به‌لای خمیر باشد.

به‌همین ترتیب دو قسمت دیگر را هم آماده کنید. دست خود را کمی مرطوب کنید و بالای خمیر‌ها را به هم بچسبانید.

به صورت گیس‌بافت آنها را به هم بافته و در سینی فر قرار دهید‌‌ با فاصله بچینید. روی آنها را با برس زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید و به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی‌گراد در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا کمی روی نان‌ها طلایی شود.‌
 
 


برچسب ها: آموزش آشپزی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *