کد خبر: 282935
تاریخ انتشار: 20:04 - 04 اسفند 1395 - 2017 February 22
خبرگزاری میزان- برای حذف حساب خود در تلگرام، شما باید وارد سایت تلگرام شده و اقدام به حذف حساب خود کنید.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، شاید شما در شرایطی نیاز داشته باشید که در کمتر از یک دقیقه تمامی ردپاهای خود را در تلگرام حذف کنید اما به صورت پیش فرض گزینه حذف بر روی اکانت تلگرام تلفن همراه وجود ندارد.
 
برای حذف حساب تان در تلگرام، شما باید وارد سایت تلگرام شده و اقدام به حذف حساب خود کنید. برای غیر فعال کردن یا همان حذف حساب تلگرام کافیست مراحل زیر رو انجام دهید:

1. در مرورگر اینترنتی خود لینک زیر را فراخوانی کنید. البته توصیه می کنیم برای این فرایند از یک مرورگر غیر تلفن همراه استفاده کنید.

my.telegram.org/deactivate

شماره ای که اکانت تلگرام را با آن فعال کردید را در کادر مورد نظر وارد کنید.
 
نحوه پاک کردن حساب تلگرام+عکس
 
شماره همراه تان را به صورت کامل به همراه کد ایران (0098) وارد کنید.

به عنوان مثال: 00989121234567 که به جای 00 می توانید از علامت + استفاده کنید: 989121234567+

2. در گام بعدی برروی Next کلیک کنید.

از گوشی یا سایر نسخه های دیگر تلگرام وارد حساب کاربری خود شوید.

یک کد به حساب کاربری شما روی گوشی ارسال خواهد شد، که باید آن را در کادر Password در سایت تلگرام که در آن مشغول فعالیت بودید، وارد کنید.

نحوه پاک کردن حساب تلگرام+عکس
 
دقت داشته باشید کد به حروف کوچک و بزرگ بودن حساس می باشد.

نحوه پاک کردن حساب تلگرام+عکس
 
بعد از کلیک روی دکمه Sign in وارد صفحه آخر خواهید شد، در این صفحه دو تا کادر متنی وجود دارد.

نحوه پاک کردن حساب تلگرام+عکس
 
دلیل حدف حساب تلگرام خود را بنویسید (اهمیتی ندارد فقط یک متن کوتاه وارد کنید) سپس روی Done کلیک کنید.

در مرحله آخر سوال پرسیده می شود، که آیا برای حذف حساب تلگرام خود مطمئن هستید؟

نحوه پاک کردن حساب تلگرام+عکس
 
که با کلیک کردن برروی "Yes, delete my account” حساب شما برای همیشه حذف خواهد شد، یا به اصطلاح خود تلگرام Deactivate خواهد شد، بعد از کلیک کردن پیام موفقیت صادر خواهد شد که اکانت تلگرام شما با موفقیت از سیستم ما حذف شد.
 
نحوه پاک کردن حساب تلگرام+عکس 
 
 همچنین پس از حذف اکانت تلگرام در صورتی که یکی از دوستان شما اکانتتان را باز کند دیگر اثری از اسم و عکس پروفایل شما نخواهد بود و نام شما Deleted Account و عکس پروفایلتان بدون عکس نشان داده خواهد شد.
 
گفتنی است، ممکن است این عمل ده دقیقه به طول بیانجامد.
 

انتهای پیام/
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۵
0
0
ممنون عالی بود
۱) نظرات ارسالی شما، پس از تایید توسط خبرگزاری ​میزان​ ​در سایت ​منتشر خواهد شد​.​
۲) خبرگزاری میزان٬ نظراتی را که حاوی توهین، هتاکی و افترا باشد را منتشر نخواهد کرد .
۳) لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید .
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود ، پس از تعیین تکلیف نظر موضوع به اطلاع شما خواهد رسید .
نام:
ایمیل:
* نظر:
فضای مجازی-خبر-وکیل آنلاین
فضای مجازی-خبر-تلگرام
فضای مجازی-خبر-وکیل آنلاین
فضای مجازی-خبر-تلگرام
tr_cycle
آخرین اخبار گروه فضای مجازی
فضای مجازی-خبر-وکیل آنلاین
فضای مجازی-خبر-تلگرام
فضای مجازی- خبر-اقتصادی-
فضای مجازی- خبر-اقتصادی-
فضای مجازی- خبر-اقتصادی-
فضای مجازی-زندانیان