رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

سنجد برای کاهش تهوع زنان باردار بسیار مفید است

17:07 - 09 آذر 1395
کد خبر: ۲۴۹۴۶۳
یک پژوهشگر طب سنتی گفت: به افرادی که صبحگاهان حالت تهوع داشته یا مزه دهان آنها تلخ است، مخصوصا خانم های باردار توصیه می‌شود پس از بیدار شدن از خواب دو تا سه عدد سنجد مصرف کنند.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از تسنیم, سید مهدی میرغضنفری درباره سنجد اظهار داشت: زنانی که دچار خونریزی بیش از حد ایام عادت ماهانه هستند که منجر به ضعف و کم خونی می‌شود, می‌توانند پس از سپری شدن حدود سه تا پنج روز از دوران عادت، شروع به مصرف سنجد کنند تا خونریزی و لکه بینی شدید یا طولانی آنها از بین برود.

به گفته وی اگر سنجد به جای تنقلات بی ارزش و مضر (چیپس و پفک و ....) مصرف شود، یکی از بهترین تنقلات برای کودکان خواهد بود.

این پژوهشگر طب سنتی افزود: زیاد خوردن سنجد برای گوارش خوب نیست و عمل هضم را مختل می‌کند و برای گوارش هم سنگین است، همچنین مصلح آن مواد شیرین نظیر نبات و شکر است.

میرغضنفری ادامه داد: سنجد با مکانیسم مهار صفرا و با تقویت معده و دریچه‌ها مانع بروز تهوع و استفراغ می‌شود. بنابراین به افرادی که صبحگاهان حالت تهوع داشته یا مزه دهان آنها تلخ است (بیشتر در افراد صفراوی با مزاج گرم وخشک روی می‌دهد) توصیه می‌شود, پس از بیدار شدن از خواب دو تا سه عدد سنجد مصرف کنند. مصرف سنجد برای زنان باردار که دچار تهوع هستند, بسیار مفید است.

خواص شکوفه سنجد

وی بیان داشت: شکوفه سنجد مزاج گرم و خشک داشته و محرک میل جنسی به خصوص در زنان بوده و باعث باز شدن انسدادهای مجاری داخل بدن می‌شود.

این پژوهشگر طب سنتی افزود: در صورتی‌که با روغن زیتون حرارت داده‌ شود، برای سستی مفاصل و  رشد مو نیز مفید است (استفاده موضعی و مالیدنی).


برچسب ها: سنجد

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *