همکاری‌های آموزشی و تبادل تجربيات وزارت كشور آلمان با سازمان بازرسی كل كشور برای مبارزه با فساد

18:34 - 30 مهر 1395
کد خبر: ۲۳۴۹۹۲
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
در ديدار قاضی سراج با معاون وزير كشور آلمان همکاری‌های آموزشی و تبادل تجربيات وزارت كشور آلمان با سازمان بازرسی كل كشور برای مبارزه با فساد مورد تاکید قرار گرفت.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، در ديدار قاضی سراج با معاون وزير كشور آلمان همکاری‌های آموزشی و تبادل تجربيات وزارت كشور آلمان با سازمان بازرسی كل كشور برای مبارزه با فساد مورد تاکید قرار گرفت.

در ديدار قاضی ناصر سراج با كلاوس ويت معاون وزير كشور جمهوری فدرال آلمان طرفين با بيان اقدامات و تجربيات كشورهای متبوع در زمینه‌های پيشگيری از فساد و نيز استراتژی‌های مقابله با فساد، آمادگی خود را برای همکاری‌های دوجانبه به‌ویژه در حوزه‌های آموزشی و تبادل صاحب‌نظران كشور آلمان برای برگزاری دوره‌های مزبور و در چارچوب‌هایی كه از طرف سازمان بازرسی كل كشور ايران مدنظر است، اعلام کردند.

معاون وزیر كشور آلمان گفت: آنچه از سازمان بازرسی كل ایران می‌دانم قابلیت‌ها و حوزه‌های وسیعی است كه برای امور مرتبط با نظارت، بازرسی، مبارزه با فساد و سوء جریانات اداری و مالی در دستور كار این سازمان قرار دارد.

به گفته وی یكی از مسئولیت‌های مهم وزارت كشور آلمان، تنظیم مقررات و دستورالعمل‌های مرتبط با شفاف‌سازی و پیشگیری از فساد و نیز مقابله با این پدیده است. شفافیت و رفتار سازمان برای پیشگیری و قابلیت رفتار سازمانی برای مبارزه با فساد بسیار حائز اهمیت است و البته در این راه پیشگیری مهم‌تر از مبارزه با فساد است. در جامعه آلمان اگر بنا باشد درصد و آمار میزان فساد اداری و مالی گفته شود، باید گفت تعداد موارد فساد نسبت به شاغلین كل كشور چهارهزارم درصد است.

معاون وزیر كشور آلمان اظهار کرد: روش ما این است كه میان همكاران و مسئولین در بخش‌های عمومی و دولتی نسبت به عواقب ارتكاب فساد حساسیت ایجاد كنیم. شفافیت ابزار بسیار خوبی برای مقابله با فساد است.

كلاوس ویت گفت: این وزارت خانه با تهیه دستورالعمل‌های ساده برای كارمندان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای عمومی، چگونگی اقدام و رفتار سازمانی برای اجتناب از ارتكاب به تخلف و جرائم كیفری مرتبط با فساد توضیح داده شده است. در شرکت‌ها و مؤسسات اقتصادی و بنگاه‌های تجاری باید دقت شود تا شفافیت‌های لازم اعمال شود .شفافیت و حفظ آن مهم‌ترین اصل در فعالیت شرکت‌ها است.

در ادامه قاضی سراج به اقدامات بازرسی كل كشور برای تبادل تجربیات با كشورهای پیشرو در این امر و برگزاری دوره‌های آموزشی برای بازرسان كل سازمان با همكاری تعدادی از كشورهایی كه با سازمان تفاهم‌نامه امضاء کرده‌اند، اشاره كرد.

معاون وزیر كشور آلمان گفت: كشورش تجربیات ارزنده‌ای در امر مبارزه با فساد و حكمرانی خوب داشته و در شناسایی حوزه‌های در خطر فساد، بانكی، وضعیت ساماندهی اداری در بخش‌های دولتی و عمومی، مدیریت بحران و تحلیل و شناسایی حوزه‌های مرتبط مقررات و دستورالعمل‌های كاربردی را تهیه کرده و در اختیار می‌گذارند.

گفتنی است رئیس سازمان بازرسی كل كشورمان، بنا به دعوت همتای آلمانی و به‌منظور انجام دیدارهای دوجانبه به كشور آلمان سفر كرده و تاکنون با رئیس آمبودزمان این كشور و نیز مقامات سازمان شفافیت بین‌الملل دیدار و گفت وگو كرده و قرار است با دادستان كل برلین و مقامات دفتر مركزی مقابله با فساد در دادستانی برلین هم دیدار و گفت وگو داشته باشد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *