آیا نوشتن جملاتی مثل "پارک=4چرخ پنچر" مصداق تهدید است و مجازات قانونی دارد؟

12:06 - 01 تير 1395
کد خبر: ۱۸۸۵۹۳
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
نوشتن جملات تهدیدآمیزی که درباره پارک نکردن خودرو در برخی مکان‌ها باب شده، از نظر حقوقی چه وجهی دارد؟ آیا این جملات از مصادیق تهدید بحساب می‌آیند و قابلیت پیگیری و حتی مجازات نویسنده آنها ازنظر قانونی وجود دارد؟ اگر کسی این تهدیدات را عملی کند، وجه قانونی آن چیست؟ کارشناسان وکیل‌آنلاین به این پرسش‌ها پاسخ داده‌اند.
آیا نوشتن جملاتی مثل به گزارش ، پرسش مخاطب وکیل‌آنلاین درباره نوشتن جملات تهدیدآمیز درمورد پارک کردن خودرو در برخی مکان‌ها از سوی برخی افراد این است:

سلام. آیا نوشتن جملات تهدیدآمیز که این روزها جلوی پارکینگ برخی منازل و حتی روی دیوارهای کوچه و خیابان درباره پارک نکردن خودرو مُد شده، اشکال حقوقی ندارد؟ مثلا می‌نویسند: "پارک = پنچر" یا "توقف= 4 چرخ پنچر". اگر کسی این تهدید را عملی کند، آیا دربرابر قانون ضامن هست یا خیر؟

پاسخ کارشناسان وکیل‌آنلاین: 
مطابق قانون هر گاه کسی، دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی ... نماید، اعم از این که به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم‌خواهد شد.
بنابراین نکاتی در این خصوص متذکر خواهد شد:
۱. افراد همواره مکلف به رعایت حقوق دیگران می باشند.
۲. تعدی و تجاوز و نقض حقوق افراد دارای ضمانت اجرا برای متحاوز خواهد بود.
۳. افراد حق اقدام برای دفع و رفع تجاوز و نقض حقوق خود و نیز احقاق آن خواهند داشت، اما نه راسا و خودسرانه.
به عبارت دیگر همان اندازه که افراد نباید در مقابل پارکینک و مسیر عبور و مرور دیگران توقف نمایند، در مقابل فردی که راه رفت و آمد وی مسدود می گردد نیز نمی تواند خود راسا اقدام به رفع مانع نماید ؛چه اینکه اقدام برای رفع مانع از وظایف نیروی انتظامی می باشد.
حاصل آنکه افراد نمی توانند دیگران را تهدید به پنچر نمودن و مواردی از این قبیل نمایند در غیر اینصورت این عمل می تواند مصداقی از تهدید باشد.
از طرفی اگر در صورت پارک ماشین مقابل پارکینک بدون تماس با پلیس اقدام به پنچر نمودن... خودرو نماییم، این مورد خود می تواند از مصادیق مجرمانه دیگری همچون تخریب باشد.


ناشناس
|
-
|
۰۲:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
0
0
زنی شاغل هستم شوهرم نفقه مرا درحد خوردن میدهد چون درامد دارم وبقیه مایحتاج خود و خانه را خودم باید تامین کنم و همچنین مهریه را هم نمیدهد ویکبار این مسئله را به دادگاه خانواده گفتم ظاهر امر قبول کرد ایا بدون دوباره رفتن به دادگاه راهی هست که حق خودم را بگیرم با توجه باینکه نمیخواهم بیشتراز این ابرویم برود متشکرم
حامدحاجی پور
|
-
|
۰۳:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۹
0
0
باسلام. من دفتراملاک دارم وسوالم این است ک چنانچه مستاجری نصف ودیعه راپرداخت کندولی نتواندمبلغ الباقی را طبق تاریخی ک قراربودتحویل موجربدهد(عدم تعهدات درپرداخت) چکارباید کرد. وپس اززمان تعیین شده 5روزدیگرهم مهلت داده شد وهیچ اقدام نکرده. تکلیف چیست؟؟ متشکرم.سپاس
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *